Лібановій не дали слова і не змогли звільнити (додано відео)

Лібановій не дали слова і не змогли звільнити (додано відео)

21.12.2012, 19:38

Марина Лібанова залишається директором книгарні "Букініст". Депутати Чернівецької обласної ради не змогли звільнити її з цієї посади на сьогоднішній сесії. Уже після того, як обласні гроші швиденько поділили, депутати таки спробували звільнити Марину Лібанову з посади директора книгарні «Букініст». Вона хотіла виступити перед депутати, проте слухати її не захотіли. Пропозиція надати їй слово не набрала необхідної кількості голосів. Як передає кореспондент molbuk.ua з сесійної зали, депутатам не вистачило голосів для непродовження контракту. Нагадаємо, сьомим питанням у проекті порядку денного сесії обласної ради у п’ятницю значилося "Про звільнення директора "Букініста" Марини Лібанової".

Директор книгарні "Букініст" Марина Лібанова розповіла кореспонденту molbuk.ua, що вона думає з приводу розгляду питання про її звільнення на сесії обласної ради у п’ятницю.

- Я до кінця не зрозуміла за що депутати проголосували, а за що – ні, - каже М. Лібанова. – Я бачила в них категоричне бажання не надавати мені слово. Мене не запрошували на цю сесію на відміну від тих людей, кому продовжили контракт. Тобто, моїм колегам запропонували прийти, з обласної ради вони отримали запрошення, а мене не запрошували. Я прийшла сама.

Нині дуже дивна ситуація. Мій контракт закінчено, але новий не продовжено. Вважаю, що їм більше нема про що думати. Якщо депутати обласної ради вирішують, що робити з жіночкою та її 30 квадратними метрами, які належать місту, в той час, коли є ряд набагато важливіших проблем, - то це дуже дивно. Це впертість, яка не має пояснення.

Вчора, 20 грудня, журналісти Чернівецького Репортера намагалися дізнатися відповіді на питання, які турбують пані Лібанову і звернулася за роз'ясненнями до першого заступника голови облдердадміністрації Георгія Галиця. Телефоном він повідомив, що у зв'язку з негодою зараз існує чимало інших проблем і питаннь, які потребують негайного реагування, а щодо Лібанової все вирішуватиметься та роз'яснюватиметься вже на сесії.

Як повідомлялося, депутати Чернівецької обласної ради на сесії 31-го травня проголосували за реорганізацію обласних комунальних підприємств книжкової торгівлі. Згодом рішення сесії призупинив Окружний адміністративний суд Чернівецької області за позовом директорів книгарень. 21-го серпня суд закрив провадження у цій справі.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Це напевно вони забоялись,  що вона на жарнгоні мыста Чернівців поясне президії, хто тут п...ц

avatar

Безжалісна Немізіда

21 грудня 2012 16:32