Київські журналісти зняли програму про розчерк кулькової ручки, яким на Буковині можуть відправити вас до в'язниці

Київські журналісти зняли програму про розчерк кулькової ручки, яким на Буковині можуть відправити вас до в'язниці

20.11.2012, 12:26

Неймовірна корупційна історія та назрівання нового скандалу в Чернівецькій області - судово-медична експертиза та фахівці у цій сфері. 160 тисяч гривень хабара - саме стільки коштує замовний висновок у регіоні.

За ці гроші тамтешні фахівці одним розчерком кулькової ручки можуть відправити вас до в'язниці. Доречі, за таку ж суму можуть і виправдати. Як працюють тіньові схеми та механізми, як фальшують судово-медичні висновки на Буковині і чому правоохоронці закривають на це очі? У цьому розбиралися журналісти столичного телеканалу НТН. До вашої уваги - матеріал журналістки Ірини Матвієнко у програмі журналістських розслідувань "Агенти впливу".

Джерело: телеканал НТН.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Після такого матеріалу шановна редакція сайту, "справєдлівості раді", мала би, як це і зазвичай робиить, подати під новиною всі ті маячні пісульки дворічної давнини, часів "страшної епідемії "свинячого" грипу", у яких один з фігурантів сюжету наспівував буковинцям свою параноїдальну мантру про "новий смертоносний вірус-убивцю", який "знищить все живе на планеті", "з"ївши легені у всього живого".

Редакція сайту також мала би вибачитися за введення краян у небезпечну оману та нагнітаня паніки й ейфорії, а також довільне тлумачення маразматичних заяв доктора наук, який є великим знавцем "внутрішніх оргнаів", що слугувало своєрідною ширмою (ФІГОВИМ ЛИСТКОМ) для корупційної оборудки з 1 МІЛЬЯРДОМ бюджетних коштів, витрачених на направду роз"їдаючі печінку українців сумнівного походження медпрепарати.

П.С. Це було б гарною перевіркою на дотримання редакцією сайту стандартів журналістської етики ;)

avatar

Небайдужий

20 листопада 2012 11:31

А БАЧИНСЬКИЙ ТАКИ ХАМЛО!  НЕ ДУМАВ ЩО ВІН ТАКИЙ!!!

avatar

Сергій

20 листопада 2012 17:29