На добудову мостів у Розтоках Київ обіцяє 170 млн: Осачук подякував Марії Матіос за сприяння

На добудову мостів у Розтоках Київ обіцяє 170 млн: Осачук подякував Марії Матіос за сприяння

09.01.2020, 23:30

У Чернівецькій області планують цього року завершити добудову мостів у селі Розтоки Путильського району, які зруйнувала повінь 2008 року.

- Мости єднають не лише протилежні береги, – їх споруджують на місці, де сходиться максимальна кількість людських потреб. Саме цьогоріч маємо шанс перетворити мости Путильщини із символів загадкової байдужості у символ єдності Чернівецької області. 

Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.  

- Наразі зобов’язаний щиро подякувати Марії Матіос, народній депутатці минулого скликання, адже до сьогодні були доступні лише 5 млн, які вона спрямувала. Уряд України обнадіює нас 170 млн, які необхідно до успішного завершення.

Як повідомив раніше начальник Служби автомобільних доріг області Ігор Гах, "там уже вкрай необхідно ці ремонти завершити. Бо проїзд по тих тимчасових мостах, який зараз здійснюється - це щось з області неймовірного. Дуже добре, що ті тимчасові мости змогли витримати аж 10 років і ще досі тримають і не впали. Але потрібно вже пускати проїзд по відремонтованих мостах" (цитата https://acc.cv.ua/).

Світлина від Сергій Осачук.

1