Кушнірик, Маковецька... Хто наступний? (оновлено)

Кушнірик, Маковецька... Хто наступний? (оновлено)

17.06.2013, 22:17

Звільнення з роботи заступника директора департаменту ЖКГ Кушнірика, директора кінопалацу "Чернівці" Інги Маковецької прокоментував народний депутат України Максим Бурбак. Коментар політик залишив на своїй сторінці у ФБ.

"Цікава ситуація в нашому місті!!! Перший пішов Кушнірик, потім ця пані(показово директор кінотеатру "Чернівці"). Хто наступний? Певно бояться відповідальності. Хто за роботи, хто за кредити... Фільм-катастрофа під назвою "Очільник та його рідне місто" добігає кінця. Корабель Михайлішина йде на дно...

P.S. Час презентувати команду, яка візьме на себе зобов"язання про відродженню нашого міста. Тоді громада повинна зробити свій вибір.І політтехнологи тут вже нікому не допоможуть!!!"

В ексклюзивному коментарі «Ч» вже колишній заступник директора департаменту ЖКГ – начальник управління комунального господарства міста Ярослав Кушнірик сказав, що написав заяву не тому, що знайшов кращу роботу, – а тому що так вирішив. Де буде працювати далі, пан Кушнірик ще не знає, але переконаний, що не пропаде. Як відомо, він є депутатом-мажоритарником Чернівецької міської ради, входить до складу фракції Партії Регіонів.

Наприкінці травня голова фракції «Фронт Змін» у Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук заявив, що через жахливий стан комунального господарства міста Чернівці опозиція ініціюватиме звільнення всіх, хто відповідає за ЖКГ. Він також повідомив, що Ярослав Кушнірик звільнився сам, проте тоді Дмитро Сірман спростував цю інформацію, заявивши, що його заступник «перебуває у відпустці за кордоном».

Як відомо, у лютому цього року між Ярославом Кушніриком та іншим депутатом Чернівецької міської ради – Анатолієм Чесановим – сталася публічна шарпанина через неякісно покладену тротуарну плитку на вулиці Ольги Кобилянської. Через кілька днів на сесії міськради депутат Чесанов, який за власними словами ні з ким не бився, публічно попросив вибачення і потиснув депутату Кушінрику руку, а останній підставив другу щоку… для символічного поцілунку.

В інтерв'ю molbuk.ua директор департаменту ЖКГ Дмитро Сірман повідомив, що його заступник Ярослав Кушнірик написав заяву про звільнення за власним бажанням. 

"Він, напевно, трохи стомився від своєї роботи і хоче відпочити", – пояснив таке рішення свого заступника.

На запитання, чи вже підшукали кандидатуру на місце Кушнірика, Дмитро Сірман відповів: "Шукаємо, кандидатури є. Як кажуть: "Святе місце порожнім не буває". Через тиждень-два визначимося з вибором. Це така відповідальна посада, що терміново потрібна людина".

– Я зовсім не стомився, – заперечив Ярослав Кушнірик кореспондентові molbuk.ua у телефонній розмові. – І звільнився не через критику щодо поганого стану доріг. Це доводилося чути протягом усього періоду роботи на цій посаді. Просто, якщо ти не погоджуєшся із чимось, то краще піти. Ви розумієте, що я не можу всього розказати.

– Ви вже знайшли нову роботу?

– Ні, поки що не шукав. Я тільки нині звільнився, тому в мене ще є час. Щось знайду. Пропозиції є, буду думати. Я тільки-но повернувся з відпустки. Їздив до доньки в Іспанію, де вона вивчала іспанську мову. Тепер вона приїхала до мене на канікули. Тому я не дуже поспішаю знайти роботу. Хочеться більше побути з донькою, бо ми дуже рідко з нею бачимося.

1