Кулішу на ювілей: СБУ виявила привласнення бюджетних коштів при добудові Дністровської ГАЕС

Кулішу на ювілей: СБУ виявила привласнення бюджетних коштів при добудові Дністровської ГАЕС

14.02.2013, 18:40

У січні ц.р. слідчим відділом Управління СБ України в Чернівецькій області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за повідомленням про привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах при добудові об?єктів інфраструктури Дністровської гідро-акумулюючої електростанції, - повідомили у прес-службі УСБУ в Чернівецькій області.

Співробітники УСБУ викрили факт незаконного привласнення у 2009 році коштів замовника будівництва ДГАЕС ? ПАТ «Укргідроенерго». Шляхом завищення вартості матеріалів та робіт з монтажу охоронної огорожі території одного з об?єктів гідрокомплексу посадові особи приватних фірм, що виконували будівельно-монтажні роботи за договором підряду, протиправно отримали 640 тис. гривень.

Інформація про кримінальне правопорушення внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попереднєю кваліфікацією за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

 За визначенням обласної прокуратури матеріали кримінального провадження за підслідністю спрямовані до слідчого Управління УМВС України в Чернівецькій області для подальшого розслідування.

Коментар BukNEWS:

Директором філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС», нагадаємо, є колишній губернатор Буковини Володимир Куліш. Згідно з повідомленнями ЗМІ саме "на його плечі лягла безпосередня відповідальність за стан справ на будові". У лютому 2013 року Володимиру Кулішу виповнилося 50 років.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Куліша як і долбаного Ющенка на х,,й на нари довічне скотам обом!!!!!!!!!!!!

avatar

Іларіон

14 лютого 2013 20:38

Гадаю Ющенко відмаже Куліша!

avatar

Ivan

15 лютого 2013 15:19

Не Ющенко, а Фірташ відмаже. Він же ж і при Ющенку числився за Фірташем. Чи ви думаєте його на ту ГАЕС бджоляр поставив? Або ще один варіант: хтось спеціально засвітив перед Фірташем, щоб той знав скільки йде попри його кишеню. Може Папайка вислужується перед госопдарем, демонструє пильне дбання за господарський інтерес.

avatar

Івану

15 лютого 2013 15:24

Думаю, не це головне, основне, щоб правоохоронці довели цю справу до суду, а Куліш, кажуть, ще на повені 2008 р. нажився, просто дивно, як дехто розпоряджається державним майном і коштами як своїми власними!

avatar

Іван

16 лютого 2013 10:58

Чи ви читати не вмієте? Чи що? Написано в 2009 році!!! Куліша там і близько не було на тій ГАЕС!!! Просто це розслідування лягло на його плечі!!! А про повінь помовчіть - він все зробив, що було в його силах, щоб допомогти людям!!! Як же легко вам чесних людей оббріхувати!

avatar

катя

16 лютого 2013 21:33

А як же Лієв? Чи цей крав без відома Куліша?

avatar

А як же Лієв?

16 лютого 2013 21:44