Кулішу і Онуфрику Бурбак нагадав про угодовство і співпрацю з режимом, а Папієва, що вистрибнув як Пилип з конопель, викликав на дебати

Кулішу і Онуфрику Бурбак нагадав про угодовство і співпрацю з режимом, а Папієва, що вистрибнув як Пилип з конопель, викликав на дебати

29.09.2014, 23:20

Максим Бурбак - міністр інфраструктури України у відпустці, а нині – кандидат в народні депутати в мажоритарному виборчому окрузі № 204 від Народного фронту з гумором сприймає порівняння з камікадзе. Причому незалежно від того, чого саме це порівняння стосується – відповідальної міністерської посади у Кабміні часів війни й революції чи наміру балотуватися до Верховної Ради України по одному з найскладніших виборчих округів Чернівецької області.

-         Стріляють-стріляють і ніяк не зіб’ють, -  віджартувався Максим Бурбак на прес-конференції. – Те саме казали про мою  участь в уряді у найскладніший для нашої країни час, тепер от повторюють про камікадзе, коли говорять про мою участь у виборах. А якщо серйозно, то всі мої рішення щодо участі в політичному житті країни, потім щодо політичної боротьби в опозиції завжди приймав зважено. І ставалося так, що завжди виходив переможцем. Дякую Богові, який допомагає. Так, 204-й округ справді дуже складний, але я хочу пройти від села до села, щоб розповісти людям правду. Для мене це головне, бо після всього, що ми пережили вирішив, що можу дозволити собі не кривити душею. А люди нехай роблять свій вибір. Особисто я налаштований на перемогу!

Серед інших причин, які спонукали Максима Бурбака взяти участь у виборах, стала участь у перегонах деяких одіозних, за словами політика, буковинських персонажів.

Максим Бурбак був щиро здивований рішенням екс-губернатора Володимира Куліша балотуватися з огляду на його позицію під час роботи в обласній раді депутатом від "Нашої України", фракція якої не підтримувала опозицію навіть під час революційних подій.

- Напевно йому є що розказати мешканцям округу. Тепер він йде від президентської партії, але треба також відповідати за свої особисті вчинки. Розказати людям, як, наприклад, не підтримував під час голосувань в обалсній раді численні зверення про імпічмент Януковича, про відставку Кабміну Азарова, про зупинення кривавої бойні у Києві. Я все це пам'ятаю. Цим вони підмочують імідж партії. 

Ще дивнішим вважає Бурбак появу у списку Блоку Порошенка під №31 "фарбованого лиса" - Богдана Онуфрика, який до останнього моменту займався піаром команди Януковича на Буковині. Про це повідомляє molbuk.ua.

Багато питань Максим Бурбак має до екс-губернатора Папієва і Артема Семенюка. За словами міністра, з Папієвим він готовий подебатувати, як той почуває себе в опозиції. Натомість Артема Семенюка пообіцяв захистити від народної люстрації, бо люди дуже чекають на свого обранця і мають до нього дуже багато питань. 

Василю Козаку міністр пригадав відмивання бюджетних коштів на будівництві будинку культури у Сокирянах. 

- Побачивши всю цю компанію я вирішив, що треба йти на вибори. 

1


КОМЕНТАРІ (8)

 то може Папієв "з конопель вискакував" тому що Бурбак його з відти "викурював"? Смішно це читати! Бо сам Бурбак тоді,як криса трясся перед чернівчанами та захищав того самого Папієва! Чи не Бурбак "уламував" чернівчан на папірець Папієва який облрада мала проголосувати колись десь там.... Уйобок ! Ти б совість мав тут пез"""ти , бо буковинці добре памятають як хто і де викидвли Папієва! А ти по трупам і головах людей ,через брехню і кров вправ свою жирну "ляду" в крісло міністра, кулявлобна шваль!!!!!!

avatar

чернівчани

29 вересня 2014 21:40

ти вирішив іти на вибори бо тебе ЗЛИЛИ і будеш ти після виборів на добробуті

avatar

чернівчани

29 вересня 2014 22:29

Козацькому роду - нема переводу. Козак наш депутат!!!

avatar

сокиряни

29 вересня 2014 23:09

Він що думає що дибати це йому з кобевком в пиріжковій під сто грам з пластиково стаканчика ?????!!! Соромно за україну із за таких

avatar

дибати

29 вересня 2014 23:23

Дорогу до Заставни почали ремонтувати завдяки втручанню Василя Козака, а м,,,тр либиться(((

avatar

заставна

29 вересня 2014 23:35

Кривить душею пан Бурбак. Адже й коню зрозуміло, що йде на вибори тому, що сподівається, отримавши депутатьське місце, на деякий час нічого не робити, ні за що не відповідати, крім того проштовхувати свої справи під захистом депутатської недоторканості.

avatar

науковець

30 вересня 2014 15:58

Якщо людина прийняла свідоме рішення балотуватися в нардепи, тим більше міністр країни, то сидіти на стільці і обливати брудом конкурентів не личить. Від папєрєдніків наслухались.

Краще б розказав що зробив як міністр, що зродив уряд його  кулявлоба? Де гроші на армію, бо всі ці місяці люди одягають, кормлять і лікують наших хлопців. напевно державні кошти кинули на вибори своєї кулявлобної кампанії

і ще, чого це він міністр після Майдану має захищати регіоналівського Семенюка

В альтфатер Бурбаку разом з Семенюком

avatar

235645

30 вересня 2014 23:26

Далеко тобі ще до Козака

avatar

y

01 жовтня 2014 01:24