Куліш вимагає від Кобевка спростувати нісенітницю щодо нього, опубліковану ним у газеті 'Час'

Куліш вимагає від Кобевка спростувати нісенітницю щодо нього, опубліковану ним у газеті "Час"

16.03.2018, 17:50

Вчора на сайті газети “Час” з’явилася стаття під назвою “Буковинська мафія”, у якій автор – головний редактор Петро Кобевко у звичній для нього манері намагався набрати фактажу, притягуючи дійсність за краватку.

Як читача буковинських ЗМІ мене, звичайно, цікавить, що наразі відбувається у області. Цікавлять мене резонансні події довкола голови ОДА, як колишнього керівника області.

Але життя навчило відрізняти упереджені і замовні матеріали від справжньої журналістики. Тим більше, коли одні й ті ж газети і сайти щодня переспівують самих себе через відсутність новин і хоч якоїсь доказової бази, як це доводиться спостерігати у матеріалах стосовно Олександра Фищука.

Справа дуже заполітизована, тому можна припустити, що якогось реального підгрунтя у неї може і не виявитися.

Утім я, як законослухняний громадянин, все ж рекомендував би дочекатися висновку слідчих, а ще краще рішення суду, щоби сформувати остаточне бачення ситуації. Наразі, щоб її коментувати, я підстав не маю і належною інформацією не володію. Про це я заявив Петру Кобевкові, який мені зателефонував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куліш ініціюватиме скликання сесії обласної ради у зв'язку з обшуками в родичів губернатора Фищука

Звідки він у своєму творі на вільну тему витяг буцімто мою заяву, що я, як депутат облради, ініціюватиму скликання позачергової сесії для заслуховування чинного губернатора, я не знаю. Принаймні я йому такого не казав. Отож вимагаю негайно спростувати неправдиву інформацію щодо мене.

Вважаю, що до завершення слідчих дій будь-яке, навіть депутатське втручання у процес, може бути трактоване, як втручання у слідство. Будь-які закиди і створення двозначної ситуації депутатами, щодо голови облдержадміністрації, теж вважаю втручанням у його особисті справи і порушенням презумпції невинності.

Вважаю, що Буковина занадто терпимий, освічений і толерантний край, щоб її депутація брала участь у суді Лінча, стосовно свого керівника виконавчої влади. Чи у будь-якому іншому судилищі, не розібравшись у деталях.

Ми не можемо дати використати депутатський корпус облради тим, хто цей суд Лінча вже затіяв. І ще. Думаю, що конфлікт, який підживлюють кілька зацікавлених осіб, серед котрих чиновники високого рангу, підриває авторитет влади, як такої, у очах громадськості. Як предствник політсили, котра входить у коаліцію демократичних партій, я таке не сприймаю.

З повагою

Володимир Куліш

Джерело: http://chernivtsi.solydarnist.org/?p=4539

1


КОМЕНТАРІ (7)

як кобевко захоче стіКо фактажу розкрадання грошенят кулишем будучи на посаді грес . Шо краще вован мовчи...

avatar

Воука

16 березня 2018 18:23

Розумна  людина! Його  би  губернатором!  Він і Мунтяну  "добавив" би розуму  і збавив би тягу  до  молодичок.  На  Кобевко  не  варто зважати,  йому  часто клинить.

avatar

Левон

16 березня 2018 18:24

Тов. Кілінічу: презупція НЕВИНУВАТОСТІ, невинність - у дівчат ;)

avatar

)))

16 березня 2018 18:28

Це писав не Килинич. А слово ПРЕЗУПЦІЯ пишеться по - іншому. 

avatar

R

16 березня 2018 19:38

кілініч ще зачасів губера кулиша у підвали обладм керував цілей командою ботів 

avatar

Кілініч

17 березня 2018 09:06

ще ця курва мастіпака. 

avatar

Кілініч

17 березня 2018 09:07

леввону, спецу по девочкам. это хитрое и очень сложное для тебя слово пишется ПРЕЗУмПЦИЯ

avatar

Гинеколог

17 березня 2018 11:34