Куліш каже, що публічно не підтримував Артема Семенюка, але так само публічно і не зрікався

Куліш каже, що публічно не підтримував Артема Семенюка, але так само публічно і не зрікався

16.04.2014, 15:01

Новоспечений керівник виборчого штабу Петра Порошенка Володимир Куліш повідомив журналістам на прес-конференції, що не підтримував публічно кандидатів в депутати від Партії Регіонів. 

"Ви, напевно не чули моїх публічних заяв, особисто від мене. По-друге, хочу сказати, що моїм іменем скористалися. В мене не було заяв на підтримку кандидата в народні депутати". 

Тим часом агітаційна газета, в тому числі, свою справу зробила. Родич тодішнього губернатора Михайла Папієва став народним депутатом. 

Йдеться, нагадаємо, коли на парламентських виборах 2012 року в одній з регіональних газет з'явилася підбірка коментарів про підтримку кандидата у депутати Артема Семенюка. Серед відомих буковинців, які висловилися "за" цього висуванця регіоналів, було також надруковано коментар  Володимира Куліша. 

Під час перебування на Буковині почесного голови партії "Наша Україна"  Віктора Ющенка журналісти запитали у нього про цю ситуацію. 

Голова облорганізації партії «Наша Україна» Володимир Куліш жодного інтерв’ю на підтримку кандидатів у народні депутати від Партії регіонів Артема Семенюка не давав, - відповів  тоді Ющенко. 

- Я розмовляв з Кулішем і він мені сказав: я цього інтерв’ю не давав, - сказав В.Ющенко.

Проте публічного спростування поширеної газетою інформації ні обласна організації "Нашої України", ні її голова Володимир Куліш тоді так і не зробили. 

Нагадаємо, йдеться про агітаційний випуск газети "Свобода слова", в якій Володимир Куліш підтримав кандидата на окрузі №204 (м.Хотин) від ПР Артема Семенюка. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Кулиш просто безхребетное, трусливое существо, которое если Петя не станет президентом завтра будет утверждать, что не руководил его штабом. Как можно с таким сцыкунрм вообще дело иметь? Иожет он еще и на ГАЭС не способствовал Семенюку? Может не просил народ нго поддержать? Может Папиеву не оббещал сделать  все возможное для пасынка? Брехло однако.

avatar

Артем

16 квітня 2014 16:38

http://i020.radikal.ru/1404/bd/951be4cbede0.png

avatar

Advokat

16 квітня 2014 20:26

http://s020.radikal.ru/i718/1404/94/c87741bc63ec.png

 

avatar

Advokat

16 квітня 2014 20:45

Куліш то кремлівська с.ка та фірташівсько-гаспромівська собака. Гнати в шию!!!!!!

avatar

Андрій

17 квітня 2014 09:37