Куліш ініціюватиме скликання сесії обласної ради у зв'язку з обшуками в родичів губернатора Фищука

Куліш ініціюватиме скликання сесії обласної ради у зв'язку з обшуками в родичів губернатора Фищука

15.03.2018, 19:55

Про це колишній голова Чернівецької ОДА, депутат Чернівецької обласної ради Володимир Куліш повідомив у коментарі газеті "Час":

"Лідери президентської партії БПП «Солідарність» неохоче йдуть на контакт з журналістами, аби пояснити їхню позицію, - пише www.chas.cv.ua/.

Вони досі не вийшли на прес-конференцію, не озвучили шляхи виходу з того стану, у який завів область Олександр Фищук. З огляду на таку безпозиційну позицію партії, тільки словами залишаються грізні заяви Івана Рибака на партійній конференції восени: «Партія виходить з підпілля!»
Нічого подібного: вона ще глибше туди увійшла. І ніби страус зарила голову у пісок.

Тільки у колишнього голови обкому БПП «Солідарність» Володимира Куліша вистачило мужності заявити:

- У зв’язку з подіями, які розгортаються на Буковині,обшуками у родині губернатора, треба скликати сесію обласної ради, - сказав Куліш. – Я буду її ініціювати…"

1


КОМЕНТАРІ (2)

Куліш це ще той самець, зробив дитину одній жінці Вікторії, а потім записав квартиру на малолітнього сина, потім зробив дитину іншій жіночці прокурорші молодшою від нього більш на 20 років, яка доводиться сестрою пані Якимчук, а потім переписав маєток на меншого малолітнього сина у Чагрі, потім женився на третій, щоб можна і далі своє незаконно нажите майно переписати на ще одну дитину.

avatar

Петро Бомбон

16 березня 2018 08:52

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Гоша Футур

16 березня 2018 17:43