Крига скресла: перша перемога колективу патологоанатомічного бюро

Крига скресла: перша перемога колективу патологоанатомічного бюро

30.09.2016, 01:41

Вчора відбулись дострокові вибори профспілкового комітету ОКМУ «Патологоанатомічне бюро», що для більшості членів колективу стало великою подією, на яку люди очікували не один рік. Адже голова профкому Денисова С.І. давно забула, що її першочерговим завданням є захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки, а переймалась тільки лобіюванням власних інтересів, інтересів свого «похоронного» бізнесу та втручанням у кадрові питання.

На зборах був присутній т.в.о. голови Обласного комітету профспілки медичних працівників Чернівецької області Фустій О.П., який був обурений поведінкою голови профкому Денисової С.І., заступника голови – Сілко В.П. та голови ревізійної комісії первинної профспілкової організації Жукова Л.Ф., які не одноразово намагались влаштувати скандал та зірвати збори, але колектив був налаштований припинити свавілля та не піддався провокаціям.

Починаючи з 2 вересня, коли колектив вручив голові профкому лист про недовіру, вони намагались саботувати дострокові профспілкові вибори і збори розпочали з цього ж – розповідає лаборант відділення загальної патології № 2 Васильєва І.І. – Сілко В.П. одразу виступив з пропозицією перенести вибори профкому щонайменше на дві місяці, мовляв буде призначений новий начальник, тоді і проводьте дострокові вибори профкому, якщо у тому ще буде потреба. Нас всіх це дуже обурило, хоча не здивувало. Голова профкому вже давно погрожувала середньому і молодшому медичному персоналу, а часом і лікарям, коли ми займали позицію, яка протиречила її уподобанням. Навіть погрожувала звільненням у разі, якщо місце начальника обійме той, кого вона лобіює. До речі це питання ми підіймали і на засіданні медичної комісії на минулому тижні, але почуті не були.

Наступним виступав Жуков Л.Ф., який наполягав на відкладанні проведення загальних зборів колективу та розгляду питання недовіри профкому – додала старший лаборант відділення загальної патології № 1 Анохіна Н.І. – аргументував це тим, що як йому достеменно відомо найближчим часом буде змінено керівництво бюро, яке він впевнений не схвалить будь-які спроби зміни профспілкового комітету. А також попередив про неминучі наслідки для кожного з членів колективу, присутніх на зборах, у разі прийняття іншого рішення, окрім рішення про відтермінування проведення дострокових виборів профкому. Головного бухгалтера Соколовську Г.М., яка намагалась з’ясувати зв’язок між призначенням начальника і переобранням профкому, він взагалі грубо і по-хамськи перебив. Проте колектив їх звісно не підтримав, людям набридло боятись і збори відбулись. До речі Жуков Л.Ф. намагався втрутитись і в роботу рахункової комісії, яку я очолювала. На нас знов тиснули, з рук вихоплювали бюлетені.

Результатом дострокових профспілкових виборів стало обрання нового профкому, який очолив дитячий патологоанатом Тофан А.Г. та нової ревізійної комісії первинної профспілкової організації.

Фустій О.П. підсумував, що вибори пройшли легітимно та всі рішення зборів є правомірними, підкреслив, що бачить в цьому перший крок до консолідації колективу, який намагалась розколоти попередня голова профкому.

Добре, що цього дня з співробітниками патбюро були Бог і правда, як  то каже одна депутатка, адже перед очима колективу гроші і брехня пройти не могли, як це ми нещодавно спостерігали. Щиро сподіваємось, що і панове депутати почують думку колективу. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Гарно висвітлили інформацію, так об*єктивно, свідомо. 

Прочитала і думаю, хіба ось такі статті говорять про об*єктивність ЗМІ, зокрема цього інформаційного порталу. 

Я як людина, яка закінчила університет, хоча і не за спеціальністю журналістика, розумію, що цю суцільно наповнену чорним піаром статтю читати - це просто вибух для мозку. Хіба можна таке публікувати. І взагалі, а де підпис автора, хто пише? Цікаво просто, де беруться такі "талановиті" особистості. Це що особистий блог працівника цього патбюро. Дуже засмучена таким висвітленням новини. Журналіст який публікує статтю не повинен оцінювати, а повинен давати факти, а де вони? Це навіть не зрозуміло що. Начебто використовуєте пряму мову, а де кавички? (ось так вони виглядають якщо що - ""). Як здогадатися де закінчилась пряма мова, а де пише журналіст??? Чи читачеві потрібно володіти телепатією? Цитую: "До речі Жуков Л.Ф. намагався втрутитись і в роботу рахункової комісії, яку я очолювала". Що це за "я" - це журналіст була членом комісії чи працівниця патбюро є журналістом яка написала цю статтю? Яка не професійна джинса! Соромно, шановні, соромно. Якщо вже публікуєте замовні статті, так пишіть їх грамотно, щоб читати було приємно, а то читаю і плакати від того хочеться, який низький і непрофесійний рівень написання даної публікації. 

Цікаво, а коли Ви написали, що пан Фустій О.П. визнав ці вибори легітимними - це як? А де незалежні спостерігачі, один пан не може стверджувати, що вибори були легітимними. Це як Лукашенко і вибори у Білорусі. Смішно панове, смішно. Та й легітимність це пів біди. Як знати чи були вони легальними? 

І ще дам одну пораду. Коли в абзаці висвітлюєте інформацію щодо однієї особи, не треба у ньому знову ж таки згадувати про людину з попереднього, а потім у ще у наспупному абзаці робити те саме (2 абзац). Ви ж писали за принципом одна людина-один абзац (грубо кажучи). Так і дотримуйтесь до кінця такого принципу. А то в мене виникла думка ніби Ви дуже хочете нав*язати негативну думку щодо колишньої голови профкому. У наукових колах такий прийом називається маніпуляцією. 

Ну і наприкінець, навіщо говорити про сприяння Бога у проведенні легітимних перевиборів? Ви ж на легальність маєте сподіватись і на свідомість "виборців", а Ви про Божу волю говорите. Головне, щоб Бог був у серцях, а не на перевиборах голови профбюро. Йому так за всіми встежити і допомогти не вдасться. 

Але браво Вам, браво! Редактор цього інформаційного порталу відважна людина, не побоялася опублікувати таку відверто непрофесійну статтю. Раджу замислитись адміністрації порталу над Вашим кадровим складом.

avatar

Наталя

08 жовтня 2016 13:59