Крім митрополита Онуфрія за Бойчука підписалися по 300, 400, а подекуди і по тисячі селян

Крім митрополита Онуфрія за Бойчука підписалися по 300, 400, а подекуди і по тисячі селян

16.11.2011, 18:57

До Першотравневого районного суду Чернівців надійшла низка звернень стосовно екс-голови Заставнівської райдержадміністрації Михайла Бойчука. Як повідомив на черговому засіданні головуючий суддя Ігор Іщенко, зокрема, лист надіслав митрополит Чернівецький і Буковинський УПЦ МП Онуфрій. У листі міститься прохання до суду при винесенні вироку Бойчуку врахувати його благочинну діяльність та постійну допомогу, яку він надавав православним церквам і монастирям Буковини.

Також до суду надійшло чимало листів від багатьох сіл Заставнівського району – Василева, Ржавинців, Погорилівки та інших з підписами мешканців цих сіл. Селяни теж просять суд врахувати значний внесок Михайла Бойчука у розвиток району та окремих сіл.

За словами судді, під листами міститься по 300, 400, а деякими і по тисячі підписів.

Нагадаємо, обласна прокуратура 6 липня скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням колишнього голови Заставнівської райдержадміністрації Бойчука М.В. за трьома статтями КК України: катування, завданні я тілесних ушкоджень середньої тяжкості та перевищення службових повноважень.

Джерело: molbuk.ua