Козак Гаврилюк переконався, що позбавляти депутатів недоторканності передчасно

Козак Гаврилюк переконався, що позбавляти депутатів недоторканності передчасно

26.11.2014, 18:13

Новообраний депутат Михайло Гаврилюк вважає, що скасовувати депутатську недоторканність наразі надто рано.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Але зараз я розумію, і впевнений, з часом це зрозуміють і мої виборці, що ми робимо помилку, оскільки позбавляти депутатів недоторканності зарано. Зараз наша країна ще не готова до такого кроку", – вважає він.

Гаврилюк пояснив, що такий статус допомагає депутатам боротися проти злочинців. Зокрема на таку думку його наштовхнула "порція попереджень, яку він отримав від "знахабнілих забудовників", від яких він намагається захищати людей на своєму окрузі.

"Свого часу, як і зараз, за депутатською недоторканністю ховалися багато бандитів. Але в той же час це був і залишається механізм захисту депутатів, які борються зі злочинцями за права простих виборців. Саме недоторканність, як захист і зброя одночасно, допомогла багатьом народним обранцям в боротьбі з режимом Януковича. І зараз цей механізм повинен допомогти закінчити розпочату справу", – переконаний Гаврилюк.

У той же час він додав, що проголосує за зняття недоторканності, оскільки обіцяв це виборцям, але "особисто відклав би це до того часу, коли в Україні закінчиться революція, зміняться люди в судовій системі, а корупціонери і мафіозі опиняться за гратами".

1


КОМЕНТАРІ (5)

був козак, а стало кулявлоб і мєнт

ГАНЬБА!

avatar

буковинці

26 листопада 2014 17:49

БІДОСЯ. ВОНО ЩЕ ЩОСЬ КОМЕНТУЄ У ФЕЙСБУЦІ.ЛІБШЕ УКРАЇНСЬКУ МОВИ ВИВЧЕ ДИКУНЕ.

avatar

88

26 листопада 2014 19:38

фейсбук пишут кулявлоби)))) от ссучився Місько ,так ссучився))))

avatar

до 88

26 листопада 2014 21:09

Ось і все! Кінець демократії! Я, милий, вже депутат! Тепер недоторканність мені дуже потрібна! Депутат то я я Я ЯЯЯЯЯ. Козак хрєнов!

avatar

Революціонер

26 листопада 2014 22:28

А  этот балбес писать умеет??? ставлю 100 бакинских что пишет тролль. Все Фронтовые Кролики троллят в фейсбуке. Им главный кролег приказал зарегиниться и писать,писать,писать...Овцы хором поют "самийнайкращийпремъер- это Кулявлоб Израйльевич Писяйкин"

avatar

смешной прораб-гастарбайтер

27 листопада 2014 01:46