'Козачки', 'козачка' і 'зять' в обмін на львіське сміття, або чи здадуть Садовий з Березюком  'Самопоміч'  в оренду Сафроновичу? - думка

"Козачки", "козачка" і "зять" в обмін на львіське сміття, або чи здадуть Садовий з Березюком "Самопоміч" в оренду Сафроновичу? - думка

25.06.2017, 18:08

У Верховній Раді перед канікулами стартувала "засідайлівка" з чернівецьких перевиборів, а ситі місцеві самопомічівці селфилися на фоні голодного лідера, висловлюючи йому таким чином підтримку. 

***

Он "Самопоміч" у міськраді, яку вже разів зо 15 мали розпускати за те, що перетворилася у додаток до місцевих контейнерно-ресторанно-готельних корпорацій, ледь не усім складом поїхала робити селфі з голодуючим у столиці лідером фракції Березюком. Селфі вийшло знатне, як на віньєтку після випуску у дитсадку. Тепер усі сподівання на те, що голодний Березюк, після того, як добре поїсть, згадає, хто це біля нього селфився і, на знак глибокої вдячності, припинить спроби виперти із "Самопомочі" двох "козачків", одну "козачку" і зятя "відомого і поважного мецената"

А не допоможе селфі скорботних чернівецьких партійних писків біля виснаженого тіла лідера фракції, як тут ще одна заготовка на підхваті. Вже майже всі за те (ті, хто ще рік тому були категорично проти, організовували пікети, лили слину рікою на "захист Садгори і Чорнівки" і добилися розриву угоди між Чернівецькою мерією і мерією Львова про прийом 5000 тонн сміття), щоби прийняти зі Львова сміття на Чорнівський полігон. І що думаєте? Проголосують, як тільки "перетруть", щоби за це голосування їхніх "козачків""козачку" і "зятя" не чіпали, а "Самопоміч" у міськраді остаточно здали в оренду Сафроновичу під його проект "рєшать дєла і косити бабло"

Запитаєте, чому минулого року вони голосували проти? Бо Бурбак збирався його контрабандою до Румунії вивезти, а вони кістьми під сміттєвози лягли. Не вірите? А є багато таких, що повірять – на них і розраховано. Досвід "розводити лохів" цією братією здобувався ж роками, а тут якась дрібнота Садовий і Березюк. Невже не "розведуть""Розведуть". Ще не таких "розводили". Бабів, що по 30 років у радянській торгівлі сметану з борошном змішували, на турецьких "пумах", дивандеках і жуйках "розводили", як дєвочєк на діскотєці. А тут якась "Самопоміч"

Джерело: Блог Мостіпаки

1


КОМЕНТАРІ (4)

Загадили падл. городи рейтинга еще хотят.Тюрьма их ждет а не рейтинг.

avatar

мокс

26 червня 2017 04:16

А этот   Садовый падла еще та. У его городе хочет что б отвечал за чистоту и порядок президент.

avatar

юсуп

26 червня 2017 04:20

В Николаеве бандерня побила летчицу-народного депутата Украины героя Украины и АТОвца. А авак-овцы хотя б глазом повели.

avatar

вася

26 червня 2017 07:20

За что мы кормим этих аваковских дармредов.

avatar

юля

26 червня 2017 07:25