'Козачата', які спробували створили 'лнр' у Ломачинцях, програли апеляцію і будуть відповідати перед законом

"Козачата", які спробували створили "лнр" у Ломачинцях, програли апеляцію і будуть відповідати перед законом

24.06.2019, 13:01

Сьогодні, 24.06.2019 року, у Вінницькому апеляційному суді отримана чергова перемога Новодністровської ОТГ над "ініціативною групою" та їх кураторами! 

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив депутат Сокирянської райради Ігор Нажига.

Рішення Чернівецького адміністративного суду залишено без змін. Це означає, що відкликання депутатів сільської ради було з порушеннями, а отже протизаконне. Відповідно і подальші дії "ініціативної групи", районної ради та адміністрації є також незаконними і ми зробимо все, щоб відповідальності не уникнув ніхто, - пообіцяв Ігор Нажига.

Велика подяка нашому представнику Маркидонов Александр. Дякуємо Уряду, Чернівецькій ОДА та народному депутату України Максим Бурбак за розуміння і підтримку у створенні та функціонуванні нашої ОТГ!.

Децентралізацію не зупинити ні старим чиновникам "ретроградам", які рвуться зараз до ВР, ні їхнім прислужникам. Те що в Сокирянському районі влада діє за своїми законами не означає, що в Україні закони не діють.  Звикли все будувати на брехні, звикайте і відповідати за це, - підсумував Ігор Нажига

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломачинецької сільради, як юридичної особи, не існує, - витяг з єдиного держреєстру юридичних осіб

Павлюк доручив поліції розібратися із самозванцями, які підбурюють людей та видають себе за владу в Ломачинцях

Тільки за це має бути звільнений керівник Сокирянської ОДА Петро Бескупський, - Бурбак

Депутатів та голову села у Ломачинцях відкликали незаконно, - суд (ОНОВЛЕНО)

Справедливість є і за неї завжди треба боротись! Новодністровській ОТГ бути і децентралізацію вже ніхто не зупинить ! А винні «козачата» повинні понести відповідальність за незаконні рішення, за нецільове використання бюджетних коштів, які пішли не на покращення Ломачинець, а на проведення фейкових виборів. І найголовніше - за те, що своєю брехнею розкололи мальовниче мирне село на два протилежних табори. Відповідальність буде невідворотною !!! - прокоментував судове рішення народний депутат України Максим Бурбак. 

1