Коротке замкнення електромережі сталося в приміщенні телеканалу 'Буковина', а не працює ТВА? (оновлено)

Коротке замкнення електромережі сталося в приміщенні телеканалу "Буковина", а не працює ТВА? (оновлено)

25.07.2013, 00:26

23 липня о 19 годині 23 хвилини диспетчер оперативно-координаційного центру УДСНС України у Чернівецькій області отримала повідомлення про задимлення за адресою вул. Братів Руснаків обласного центру. Про це повідомила прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Одразу ж до місця виклику було направлено 2 відділення рятувальників державної пожежно-рятувальної частини №1 Чернівців.

Виїздом на місце встановлено, що в приміщенні вузла зв’язку Обласної державної телерадіокомпанії «Буковина», виникло коротке замкнення електромережі без подальшого горіння. Завдяки швидкому реагуванню пожежно-рятувальних підрозділів пожежі вдалося уникнути.

Водночас, як стало відомо BukNews з власних джерел, під час  інциденту  техніка все-таки постраждала. І хоча воду для гасіння пожежі не застосовували, піною з вогнегасника пошкодили апаратуру, яка забезпечує трансляцію телеканалу ТВА. Сталося це 23 липня, за кілька хвилин до того, як державний канал "Буковина" мав перемкнути "тумблер" і передати мовлення ТВА із яким вони ділять одну частоту.

- З усього обладнання, яке там є, а це обладнання кількох місцевих телеканалів, дивним чином постраждало тільки наше, - розповідає molbuk.ua Тата Кеплер, - В Чернівцях такого дістати немає де. Треба замовляти тільки з Києва, а це кілька днів. Вчора та сьогодні ми ремонтували обладнання. Сьогодні о 12.00 годині прийшли встановити його і відновити мовлення, а нас не впустили. Сказали, що потрібен дозвіл гендиректора ЧОДТРК Любові Годнюк. Із нею зв'язатися ми не можемо. Кажуть, що вона зайнята на нарадах, не має часу. Так цілий день. В апаратну теж нікого не впускають. Цілий день не можемо потрапити всередину і відновити мовлення.

У випадковість цього інциденту на ТВА ніхто не вірить. Так само як і в те, що  саме їхнє обладнання  потрапило під піну випадково. Бо саме сьогодні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення мала вкотре слухати питання про ТВА, яке розраховує на продовження ліцензіі. Тому будь-які проблеми з ефіром телеканалу не на користь. Про корпоративний конфлікт і фінансові  претензії до каналу так само сьогодні  на своїй сторінці у ФБ нагадав колишній керівник ТВА Василь Забродський. Водночас на каналі наголошують, що техніку вже полагодили і ввечері чернівчани зможуть як завжди побачити передачі улюбленого телеканалу.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Ну а що ж далі, панове папієв і забродський. Це ж майже "німецький рейхстаг в 1933р"!!!

avatar

Юрій

24 липня 2013 18:51

avatar

Василий Забродский

24 липня 2013 21:26

Юрій це гівнюк Івашин. Старий імпотент та маразматик. Вступати з ним в дискусії себе не поважати!

avatar

До Василя Івановича

24 липня 2013 21:45

При владі злочинці, які покривають наркомана Запоцького
avatar

www

24 липня 2013 22:43

Забродский! Ты сколько гривень запладил алкашу дежурному за порчу не твоего имущества?  Ох уж эти  сдеки, мастера провакаций...))

avatar

Геннадий

25 липня 2013 09:41

"професіонали" від ТВА???? Не ты ли на том же оборудовании работал??? И его блокировал? Совесть имей!!! Хватит уже из себя жертву делать! Противно! Заврался, проворовался, так уже помолчи!

avatar

Забродскому!

25 липня 2013 22:58