Концерт співаючого депутата пройшов з аншлагом, а люди аплодували стоячи

Концерт співаючого депутата пройшов з аншлагом, а люди аплодували стоячи

26.03.2012, 18:15

Концерт «Ліричної пісні у маленькому Парижі» набув такого розголосу, що організатори Віталій Ткачук та Анна Даманська думають над тим, аби зробити вечір шансону традиційним у Чернівцях. Адже небувалу порцію хороших емоцій та тепла отримали всі – чернівчани, які розкупили квитки задовго до концерту та всі виконавці,які приїхали виступити на буковинській сцені.

Зокрема, Олександр Ярьоменко взагалі приємно здивувався тим теплом, яке йшло від чернівецького глядача. «Публіка була надзвичайно теплою, я відчував і бачив як гарно вони зустрічали кожного виконавця, який виходив на сцену філармонії. Зараз і час такий – люди закриті у собі, а ми зуміли не просто їх відкрити, але й дати порцію хороших емоцій, які залишаються з людьми ще на довго. Ми поїхали – а спогади про гарний вечір залишились у всіх. Також такий успіх концерту говорить і про те, що справжня і правдива лірична пісня мусить бути, і її мусять чути витончені чернівецькі серця», - говорить Олександр. Також він додав, що із задоволенням долучиться до створення і проведення у Чернівцях чергового фестивалю-концерту ліричної пісні. «Наступний концерт має бути і в більшій залі і з ще більшою кількістю глядачів.»

Олександра Ярьоменка приємно здивував рівень організації концерту. - Організатори дуже постарались, ми надзвичайно комфортно себе почували у Чернівцях. Так, це і завдяки вдячним слухачам, які прийшли на концерт, але це і небувала заслуга організаторів. Високий рівень проведення концерту відзначив і Михайло Грицкан: «Мені дуже сподобався концерт шансону у Чернівцях. Серед запрошених гостей було і чимало моїх друзів. Тому я маю особливу подяку організаторам за такий розкішний вечір. Подібний концертів, на моє тверде переконання, має бути більше. Адже такі заходи дарують людям хороші емоції – я бачив, як у чернівчан горіли очі, як вони переймались кожною піснею, пропускали її через себе…»

На правду, концерт «Ліричної пісні у маленькому Парижі» був дуже вдалим. Усіх артистів чернівчани задарували квітами, а дисків із композиціями виконавців на усіх не вистачило – абсолютно все було розкуплено після концерту. А найзворушливіший момент концерту запам’ятали усі. Коли Віталій Ткачук, Анна Даманська, усі виконавці та повна зала чернівчан разом заспівали прекрасну та надзвичайно мелодійну пісню «Черновцы» - публіка аплодувала стоячи.