Конкретний кандидат 'купує' студентів чернівецького медуніверситету прямо в гуртожитках?

Конкретний кандидат "купує" студентів чернівецького медуніверситету прямо в гуртожитках?

21.10.2012, 03:25

Про можливість цього йдеться у матеріалі, який опубліковано на сторінках обласної газети "Буковина":

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Підкупи справді є, зокрема серед студентів ЧНУ, БДМУ, КНТЕУ, БДФА. Гроші роздють безпосередньо через студентські профспілки і їх голів.

avatar

Ігор-ЧНУ

21 жовтня 2012 09:09

Підкупи справді є, зокрема серед студентів ЧНУ, БДМУ, КНТЕУ, БДФА. Гроші роздють безпосередньо через студентські профспілки і їх голів.

avatar

Ігор-ЧНУ

21 жовтня 2012 09:11

Чернівчанин!!!

Нехай не здригнеться твоя рука.

Голосуй за Батьківщину, за Федорука.

Не дай регіонам пройти у владу,

Віддай голос за народну раду.

avatar

123

21 жовтня 2012 09:33

ФЕДОРУКАТУ ЗЛОДЮГУ НА НАРИ, НЕ В ВРУ!!!

avatar

456

21 жовтня 2012 13:03

Від виборів до виборів я все більше схиляюсь до думки, що суспільство заслуговує ту владу, яку має. Зараз все місто говорить про підкуп виборців, найбільше це серед студентів, студенти складають списки, вони дають ці списки і цілі групи за це голосують, за 150 чи 200 гривень вони віддають свої голоси. І в той же час вони не хочуть про це говорити і вважають, що це нормально. На 5 років вони обирають людину, яка буде таким самим чином вирішувати свої питання, коли людина купує голоси, вона апріорі не може голосувати. А пізніше ці студенти будуть жалітись, що у них немає роботи, що вони хочуть жити у європейській країні – потрібно починати з себе. Якщо кожен українець не зрозуміє, що він зобов’язаний піти на вибори, зобов’язаний чесно проголосувати, взяти на себе обов’язки як активного громадянина – поспостерігати на виборах, не допустити порушень. Ті самі члени комісій – це не Азаров і не Папієв, це такі самі громадяни нашої країни і якщо ці люди будуть долучені до фальсифікацій – то вони своїми ж руками будуть рити собі могилу. І тут потрібно питуни тільки на себе!!!

avatar

Назар Тимощук

21 жовтня 2012 19:44