Комуністи 'виторгували' собі Чернівецьку митницю у Партії регіонів

Комуністи "виторгували" собі Чернівецьку митницю у Партії регіонів

20.04.2013, 21:30

Народний депутат України від ОО "Батьківщина" Геннадій Москаль каже, що комуністи "виторгували" собі Чернівецьку митницю у Партії регіонів.

Про це він заявив під час чат-конференції на сайті газети "Час", відповідаючи на питання читача.

"Ви багато говорите, а справ мало. Навіть з цим шпіонажем проти Яценюка облажалися. Так у повних лузерів перетворитесь. Зробіть щось конкретне: когось до тюрми відправте, когось до праотців. Може тоді люди вам знову повірять", - написав читач.

- Моє глибоке переконання, що розум людині дає мама, а університети його тільки відшліфовують, - відповів Геннадій Москаль, - на жаль, у вас не склалось ні з першим, ні з другим. Тому ви, як папуга, задаєте чужі запитання. 

По-перше, якщо в будь-якій країні, навіть Східної Європи (Румунії, Польщі, Угорщині, Словаччині) було б викрито стеження за лідером найбільшої опозиційної партії чи лідером найбільшого опозиційного об"єднання, то у відставку пішов би не тільки міністр внутрішніх справ даної країни, а й увесь уряд.

Мене дивує ваша позиція. Чому ви підігруєте Партії регіонів, яка кричить, що акція "Повстань, Україно!" не дає ніякого результату. Але чому при цьому влада так цієї акції боїться? І стеження, яке було реальним і факт був визнаний МВС України, показало, що в нинішньої влади і фобія, і страх перед такими акціями і лідерами опозиційних сил дуже великі.

Лузерами сьогодні є Партія регіонів і продажні комуністи, які вже виторгували собі знову митницю (до речі, Чернівецька митниця теж потрапила до квоти Комуністичної партії). І разом з Партією регіонів вони створили більшість, яка веде нашу країну до повної економічної, фінансової і соціальної катастрофи.

Де лозунг "Вернем страну народу!"? Що повернули? Окрім митниці, яку Партія регіонів хотіла від них забрати і певний час комуністи робили бойкот голосування до тих пір, поки її знову їм не віддали, нічого більше країні не повернули. Хай жителі Буковини згадають їхні лозунги. Це - не комуністична партія, а партія буржуїв. Які живуть за рахунок коштів Партії регіонів і за рахунок контрабанди на митниці.

І не співайте, пане Іване, їм за здравіє. Краще перед Паскою поставте свічку за упокій.

Джерело:  чат-конференція на сайті газети "Час".

1


КОМЕНТАРІ (1)

" Моє глибоке переконання, що розум людині дає мама, а університети його тільки відшліфовують, - відповів Геннадій Москаль, - на жаль, у вас не склалось ні з першим, ні з другим. Тому ви, як папуга, задаєте чужі запитання. "-так можно сказать и о москале,у которого тоже не сложилось ни с первым,ни со вторым.и как неприятно читать его "перлы"-"Краще перед Паскою поставте свічку за упокій."-и это говорит человек,считающий себя(даже трудно подобрать слово,чтобы выразить свое фу)"образованный".....всезнайка,сидеть тебе бы у теплой печки дома,а не в Раде

avatar

гость

21 квітня 2013 14:23