Комунальний 'міськШЕП' не брав участі у тендері на 6 мільйонів для ремонту міжбудинкових проїздів, щоб не перешкоджати виграти людям Каспрука?

Комунальний "міськШЕП" не брав участі у тендері на 6 мільйонів для ремонту міжбудинкових проїздів, щоб не перешкоджати виграти людям Каспрука?

25.11.2021, 10:03

Договором на утримання і ремонт чернівецьких міських доріг для комунального підприємства міськШЕП цього року передбачено  66,5 млн грн.

Ці кошти йдуть переважно на ямкові ремонти, дорожню розмітку, знаки, забезпечення роботи світлофорів тощо.  Департамент щомісяця визначає, які вулиці необхідно підлатати і міськШЕП виконує цю роботу. 

Щодо поточного ремонту, то з минулого розу залишався невиконаний тендер в районі Проспект Незалежності, 121-123 - вулиця Небесної сотні, 16в, який міськШЕП нещодавно повністю завершило.   

- Підприємство бере участь у тих тендерах, де ми чітко розуміємо, що зможемо справитися з тими обсягами робіт, які ним передбачено. Для цього вистачить тієї техніки, яка у нас є. Якщо ми розуміємо, що ми з цим не справимося, то навіть не беремо там участі, - розповів директор МКП "МіськШЕП" Володимир Урсулян. - Підрядників для ремонту міжбудинкових проїздів, які зараз перебувають на слуху, визначали на тендерах. Саме на ці тендери ми не виходили, тому що були завантажені роботою з міжбудинковим проїздом Проспект Незалежності - вулиця Небесної сотні, на яку ми витратили більше місяця роботи. Це тендер минулого року, який ми доробляли. Там вже був підписаний договір. Термін його закінчився, потім його продовжили. Ми його завершували. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  "Тендери та вимоги були підготовлені таким чином, щоби перемогу отримали ФОПи": брати Глиняні, які не змагалися між собою, виграли 6 мільйонів майже на всіх тендерах по ремонту дворів у Чернівцях

У "міскьШЕП" не знають, чи поліція розслідує справу про мільйонні зловживання попередників, виявлені на підприємстві

 Згідно з інформацією з відкритих джерел, брати Глиняні, які  виграли 6 мільйонів майже на всіх тендерах по ремонту дворів у Чернівцях, є активістами партії "Пропозиція" колишнього Чернівецького міського голови О.Каспрука. 

1