Команда істфаку ЧНУ – стала кращою на Всеукраїнському чемпіонаті з інтернет-трейдінгу

Команда істфаку ЧНУ – стала кращою на Всеукраїнському чемпіонаті з інтернет-трейдінгу

04.04.2012, 14:05

28 березня у м. Києві відбулося нагородження першого в історії України чемпіонату по інтернет-трейдінгу серед студентських команд.

Приємно відзначити, що в командному заліку перемогла команда факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету у складі В. Струк, І. Мусін та представник філософсько-теологічного факультету Н. Уграк. Тренер команди – асистент кафедри історії України С. Добржанський. В індивідуальному заліку переміг теж представник нашого університету В. Струк.

Чемпіонат проходив протягом півтора місяця лютого-березня і в ньому взяли участь 550 студентів із 63 ВУЗів країни. На навчальних рахунках з сумою в 1000 грн. вони торгували ф’ючерсом на індекс “Української біржи”.

Переможці в командному заліку отримали приз у розмірі 10 тис. грн.., в індивідуальному – 5 тис. грн. За загальними підсумками кращим ВУЗом визнано – ЧНУ.

Як зазначив І. Мусін: “На конкурс мене запросив близький друг, який вже декілька місяців вивчав трейдинг. Я не відразу погодився і поставився спочатку досить скептично. Проте, взявши участь в конкурсі, я отримав можливість зрозуміти, що являє собою використання торгових інструментів в реальних умовах на Українській фондовій біржі. Це був чудовий досвід і перші кроки в самостійній торгівлі, перші торгові операції, які були не завжди вдалими. Цей досвід можна порівняти з першими спробами їзди на велосипеді, коли багато падінь, але хочеться їхати”.

Ми ж бажаємо на досягнутому не зупинятися і продовжувати розвивати успіх і надалі.