Колишню чернівчанку Куніс 'свободівець' міг назвати 'табуреткою' або 'молотком': для нього це такі ж звичні слова, як 'жидівка'

Колишню чернівчанку Куніс "свободівець" міг назвати "табуреткою" або "молотком": для нього це такі ж звичні слова, як "жидівка"

02.01.2013, 20:20

Народний депутат від "Свободи" Ірина Фаріон вважає, що скандал, який виник навколо висловлювання її колеги Ігоря Мірошниченка "жидівка" Мілі Куніс - це політична провокація, повідомляє Сегодня.

Нагадаємо, Мірошниченко заявив, що актриса Міла Куніс є "жидівкою" і не має відношення до України.

- Якщо говорити про політичні провокації, то для мене найбільш обурливим за останній час було абсурдне обговорення висловлювання на Facebook Ігоря Мірошниченка, де він позначив якусь пані як "жидівку". Для нас це таке ж звичне слово як "табуретка" або "молоток". Мене страшенно обурило, що з цього зробили якусь трагедію, - заявила Фаріон.

Нагадаємо, Центр Симона Візенталя помістив "свободівців" Олега Тягнибока та Ігоря Мірошниченка на п'яте місце у топ-10 антисемітів та образників євреїв усього світу. Тягнибок потрапив у рейтинг за заклики "боротися з жидвою", а Мірошниченко за те, що назвав голлівудську акторку українського походження Мілу Куніс "жидівкою". Лос-анджелеський центр Симона Візенталя, створений для розшуку нацистських злочинців, 20 грудня направив лист українському прем'єр-міністрові Миколі Азарову, в якому розкритикував партію "Свобода".  Обурення Центру викликав пост свободівця Ігоря Мірошниченка на "Фейсбуці", який стосувався голлівудської актриси Міли Куніс.

1


КОМЕНТАРІ (8)

Ви знаєте я жалкую що голосував за "Свободу" бо та партія

яка набирає такіх ідіотів у депутати як Ірина Фаріон та Мірошниченко поплюжать Україну так ми скоро чорношкірих будимо називати "Нігарами"!!! а себе Хохландією!
avatar

Viktor

02 січня 2013 16:39

Ти або дурник, або сам жидок. Мінюст вже сказав, що жидів траба називати жидами, бо це не заборонено. А ти несеш пургу, шабесГою нещасний....

avatar

До віктора

02 січня 2013 17:44

Женщина, которая лишена внимания мужчин - это страшная сила. Ириша (знаком лично) еще и не то скажет. Причем на чистом украинском литературном языке.

avatar

Ivan

03 січня 2013 07:09

Класс! На такой фигне попалились. Подсознание, блин. И все гавно всплыло. А так прятали это гавно, уже поверили все...

Ирина Фарион самая честная женщина в мире. Она не скрывает собственной дури и ксенофобии. Не умеет притворяться. Спасибо, родная. Ты уже столько сделала, чтоб поняли кто такие свободовцы, столько сделала.

avatar

психиатор

03 січня 2013 12:07

Подивіться на фотографію і писанину Марії Фараон ви будете згідні,що вона не дружить із своєю головою.і її вже давно місце в психіатричні лікарні.

avatar

Марія Солодка

03 січня 2013 12:43

наведені коментарі чисто єврейські. Українці, вчітеся у них (євреїв) захищати свою сесть  Молодець Мірошниченко, молодець і Фаріон!

avatar

Білан

03 січня 2013 15:22

розуй очі вона сама жидівка....

avatar

Viktor

03 січня 2013 17:22

(До Івана).Фаріон не позбавлена уваги чоловіків. Чомусь у нас так:якщо розумна й послідовна жінка. то обов2язково позбавлена уваги чоловіків. Наче та увага повинна забрати у неї весь вільний час на висловлювання і роботу мізками. (До Психіатра) І зовсім вони не "попалилися". Говорять сущу правду. Ніколи в українській мові слово "жид" не мало негативного забарвлення. На відміну від російської. Тому пропозиція: негативні емоції "вихлюпувати" лише тоді, коли нелюбе вам слово  говорять російською.

avatar

Іларій

04 січня 2013 15:26