Колишнього директора Державного архіву Чернівецької області засудили за хабар, але в тюрмі він не сидітиме

Колишнього директора Державного архіву Чернівецької області засудили за хабар, але в тюрмі він не сидітиме

29.01.2019, 13:00
За матеріалами Служби безпеки України Шевченківський районний суд Чернівців до п’яти років позбавлення волі засудив затриманого на хабарі керівника Державного архіву Чернівецької області.
 
Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди за видачу громадянам архівних довідок про їхнє народження на території області.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівецькій області держслужбовців звільняють через подвійне громадянство: судове рішення по справі колишнього директора держархіву очікують 18.01.2019 (ВІДЕО)

Керівника Держархіву у Чернівецькій області засудили за хабар

У серпні 2017 року правоохоронці затримали хабарника у робочому кабінеті під час отримання майже 1300 євро від місцевого мешканця. Суд визнав чиновника винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Вирок набув законної сили.

Прес-служба УСБУ в Чернівецькій області
 
Як знайшли кореспонденти https://acc.cv.ua/ у вироку Єдиного державного реєстру судових рішень, засуджений за хабар екс-керівник державного архіву не буде сидіти в тюрмі.
 
 
"Суд вирішив на підставі ч.2 ст.84 КК України (через важку хворобу) звільнити чоловіка від від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі строком на п'ять років", - йдеться у судовому рішенні.
1


КОМЕНТАРІ (1)

Прізвище???

avatar

Антон

30 січня 2019 13:46