Колишній 'свободівець' забув, що обіцяв скласти мандат,  щоб не вважатися тушкою, бо вірить: 'вони чекають мого повернення'

Колишній "свободівець" забув, що обіцяв скласти мандат, щоб не вважатися тушкою, бо вірить: "вони чекають мого повернення"

06.06.2013, 00:28

"Я досі залишаюся головою її фракції ("Свобода". - BukNews) в обласній раді, та й жодного рішення Політради партії про моє виключення ніхто мені не показував, і я сумніваюся, що воно взагалі є. Може вони чекають мого повернення?" - повідомив в інтерв'ю «Polemika» (3 червня 2013) екс-свободівець Назар Горук.

Виголошуючи 26 квітня 2013 р. з трибуни Чернівецької обласної ради заяву про свій вихід з партії Н. Горук, зокрема, заявив: "Враховуючи дисципліну, за наслідком рішень обласного комітету і політради ВО “Свобода”, я готовий скласти повноваження депутата Чернівецької обласної ради. Але я не хочу бути членом жодної партії".

Нагадаємо, відома буковинська журналістка, редактор радіо "Буковина" Тетяна Смолдирєва щойно вийшла з партії "Фронт Змін", то одразу також подала заяву на ім’я голови Чернівецької обласної ради М. Гайничеру, повідомивши його про своє рішення вийти також зі складу депутатів обласної ради. Порядний вчинок своєї колеги екс-"свободівець", схоже, наслідувати поки що не збирається. Важко зрозуміти, чим його нинішній статус відрізняється від статусу першої ліпшої "тушки".

1


КОМЕНТАРІ (5)

Цей букнюз певно геть здурів. Навіщо так відкрито відпрацьовувати грошенята Бурбаків. Якщо Горук дійсно в опозиції до ригів на відміну від Яценюка.

avatar

ттттт

05 червня 2013 19:58

Назаре не складай мандат депутата бо я голосувала за тебе а не за свободу. Не видись. Бо дехто цього дуже хоче.

avatar

Олена, студент

05 червня 2013 20:21

Бурбак сараку напється з радості коли побачить як Горук складе мандат.

avatar

Фуня

05 червня 2013 20:32

Чорней взял в Бурбака 200 грн. Дєшовка.

avatar

Дам больше

05 червня 2013 22:22

Цей вилупок не складе свої повноваження добровільно. А для Бурбака це дрантя не означає нічого ( я так думаю). Та й яке відношення може мати Бурбак до члена, чи бувшого члена партії.

avatar

Юрій

06 червня 2013 14:31