Колишній керівник земельного департаменту Володимир Ніконов не подавав заявки на участь у конкурсі.

Колишній керівник земельного департаменту Володимир Ніконов не подавав заявки на участь у конкурсі.

10.01.2014, 19:27

Вкотре жодної заявки не надійшло на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади керівника земельного департаменту Чернівців.

Про це журналісту molbuk.ua повідомила начальник кадрового відділу Чернівецької міської ради Людмила ТЮРІНА.

Цей конкурс міськрада має провести 31 січня о 8.30. Однак, станом на 10 січня відділ кадрів ратуші не отримав жодної заяви на участь.

"Немає жодної кандидатури. Важко сказати, чому. Це справді дуже відповідальна робота. Людині на цій посаді потрібно знати специфіку роботи, законодавчу базу. Тобто, треба мати мужність, щоб туди піти", - сказала Л. Тюріна.

"Для того, щоби взяти участь у цьому конкурсі, потрібно мати за плечима хороший досвід", - додала вона.

Разом з тим, керівник кадрового відділу підтвердила, що колишній керівник земельного департаменту Володимир Ніконов не подавав заявки на участь у конкурсі.

Нагадаємо, у грудні міськрада не змогла провести відповідний конкурс на заміщення вакантної посади через відсутність претендентів.

У жовтні на два тижні виконувачем обов’язків керівника департаменту призначили депутата від "Нашої України" Володимира Бешлея. Однак його керівництво не сподобалося працівникам департаменту, бо йому "варто бути більш людяним".

У жовтні депутата міської ради від Партії регіонів Володимира Ніконова відсторонили від посади керівника земельного департаменту через службове розслідування за поданням депутата й голови земельної депутатської комісії Олексія Редька.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Никонова надо вообще подвесить за обе ноги вниз головой и разодрать как жабу. Подонок так засрал наш район - ВСЕ ЗА БАБЛО! Весь район высотками застроил. Живет падло по принципу : после меня хоть потоп!

avatar

Подельник Дурбака

11 січня 2014 00:01