Колишня чернівчанка Міла Куніс - жидівка, але не брудна, - Тягнибок

Колишня чернівчанка Міла Куніс - жидівка, але не брудна, - Тягнибок

18.01.2013, 16:39

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" готує позов проти британської газети "Daily Mail" через спотворення виданням слів нардепа-націоналіста Ігоря Мірошниченка про голлівудську актрису Мілу Куніс. Про це заявив лідер політичної сили Олег Тягнибок, передає ТСН.ua.

На його думку, репліку про "брудну жидівку" представникові його партії самовільно приписало британське видання.

Ужите ж Мірошниченком слово "жидівка" не мало поряд жодних образливих епітетів. Тягнибок наголосив, що воно не є образливим в українській, надто ж у західноукраїнській мовній традиції. Тож загалом цю тему мають розглядати фахівці з філології, а не політики.

- Офіційна лінія "Свободи" не була, не є і не буде ні ксенофобською, ні антисемітською, ні антиросійською. Ви ніколи не побачите жодних заяв і законопроектів про це, - пообіцяв Тягнибок.

Скандал навколо висловлювання в Facebook народного депутата і члена політради ВО "Свобода" Ігоря Мірошниченка про голлівудську актрису Мілу Куніс, яка в дитячі роки жила в Чернівцях, розгорівся наприкінці листопада 2012 року. Мірошниченка зачепило інтерв'ю зірки, де вона негативно говорить про цей період свого життя.

1


КОМЕНТАРІ (1)

а я вважаю,що якщо Міла Куніс за першої нагоди обгаджує Чернівці та чернівчан , то вона брудна як і її язик

avatar

Олеся

18 січня 2013 14:03