Колишні 'тушки' і регіонали настукали на Бурбака  Гройсману у кращих традиціях радянських доносів

Колишні "тушки" і регіонали настукали на Бурбака Гройсману у кращих традиціях радянських доносів

30.09.2016, 23:39

Народний депутат України Максим Бурбак оприлюднив документ, в якому голови трьох районних рад нарікають на погане ставлення до себе з боку депутата-мажоритарника. 

- Цікавий документ добрі люди показали. В кращих традиціях радянських доносів. Голови районних рад, колишні тушки і регіонали, звернулись до прем'єра Володимира Гройсмана зі скаргою на погане ставлення депутата-мажоритарника до вирішення проблем округу, - прокоментував документ Максим Бурбак. -  Ще й визначення дали - східні райони області. Останнім часом місцеві політики як тільки не "обзивали" ці райони: то депресивні, то східні. Бо ж політичні мужі!

Та зараз не про це.

Дивує їх переконання ніби депутат повинен займатись лише заміною вікон або вуличним освітленням.

Вже давно відомо, що ми з Миколою Федоруком вирішили спрямувати 24 млн гривень для ремонту злітно-посадкової смуги Чернівецького аеропорту. Авіарейси на Київ відновлені, щоразу вони вщент заповнені і користується з цього вся область. Жоден інвестор не прийде в область, яка не має зручного сполучення з центром. А інвестиції в інфраструктуру завжди окуповуються сторицею.

Окрім того, доходи місцевих бюджетів за перші півроку 2016 зросли втричі - на 25 млн грн. Думаю, тут вже є де розгулятись і з лампочкамі і т.д.

Однак, протилежних аргументів "політичних діячів" я не почув, легше ж кляузу написати та ще й політикою та виборами прикритись.

Вважаю цей випад Козака відповідю на нашу перемогу у створенні Новодністровськоі громади. Боротьба з місцевими князьками і посіпаками януковича продовжується!!! 

P.S. Цікаво а депутати рад знають про ініціативу голів. Чи тут простежується перевищення повноважень?

1


КОМЕНТАРІ (7)

Тобто пустосмислі нардепівські щоденні звернення це ніщо інше як стукачем во?!!! За логікою так виходить

avatar

петро

30 вересня 2016 23:27

радянські доноси стукали новоявлені ряжені ПОЦрійоти а тепер ще й стукают їх виплодки та   облизувачі бонбонні лжешлюхи!

кулявлобні клоуни ,які ви кумедні))))))) 

avatar

01 жовтня 2016 08:39

Чекаємо чергового доносу стукача з великим стажем( і малим .....) Бурбака, та вже на будь кого, своєму "фронтовому" кєнту Авакову (де той бідолага складає тони зіпсутого паперу).

avatar

Ігор

01 жовтня 2016 14:01

жижиян тебе вже випустили з психушки?

avatar

ігорцю жжжжж

01 жовтня 2016 16:27

я аграрій на минулих виборах голосував за бурбака хоча знаю і Козака  Був на зустрічі з бурбаком в хотинській РДА. Це жах яке це неосвідчене хамовите грубе безпардонне БИДЛО!!!!! Хто нами керує і чого ми чекаємо???? Потрібно вже збирати підписи і відкликати цього грубіяна  його лікувати треба .   А голови рад молодці не бояться цього дебіла відстоюють своїх виборців.  І ми щось не бачимо серед них хтось був у регіонах. А Бурбак як киданув Юлю разом з яцеком іпастором то вони герої???  І так кругом подвійні стандарти  Люди кого ми вибрали???

avatar

Хотин

02 жовтня 2016 08:58

Якби цей Йовбак щось вики робив для округу, хоч щось, то люди би писали скарги? Ця слота крім розкрадання держмайна, контрабанди лісу і цигарок нічого не робить для людей на своєму окрузі!...

avatar

Людмила Дудченко

02 жовтня 2016 12:32

Как только авякяна"авакова"в отставку,сразу бурбака и яценюка посадить на пожизнено за мародёрство,а лучше кулю в лоба.

avatar

03 жовтня 2016 10:33