Колишні однопартійці Івана Мунтяна Юрій Скорейко, Наталія Козлова, В’ячеслав Кишлярук заявили про 'авторитаризм' керівника обласної організації

Колишні однопартійці Івана Мунтяна Юрій Скорейко, Наталія Козлова, В’ячеслав Кишлярук заявили про "авторитаризм" керівника обласної організації

10.03.2018, 22:28

У Чернівцях колишні члени політичної партії "Батьківщина" заявили про "авторитаризм" керівника обласної організації Івана Мунтяна.

Про це йдеться у передачі "Наскрізь", яка вийшла в ефір на телеканалі ТВА, пише molbuk.ua

Зокрема, у передачі йдеться про те, як чинний голова облради та керівник "Батьківщини" на Буковині Іван Мунтян "стрімко вибрався на політичну арену, і в середовищі опонентів закріпив репутацію авторитарного керівника".

"Він регулярно відвідує Молитовні сніданки президентів США, і, займаючи в області одну з найвищих посад, вважає себе опозиційним політиком", - йдеться у передачі.

Колишній керівник Чернівецької міської організації "Батьківщини" Юрій Скорейко у передачі висловив думку, що у Чернівцях всередині організації "ніхто не має права на власну думку".

"У сьогоднішній "Батьківщині", власне, ніхто нічого не вирішує. Вирішує все "домнул Мунтян". Тобто, як він сказав, так і буде. Проявів якогось вільнодумства чи ще чогось такого - там і близько нема. Сьогодні можна стверджувати, що це є така авторитарна організація, повністю підпорядкована одній людині", - сказав Скорейко.

"Він проштовхує, продавлює тільки власні переконання, власну думку. Тобто, такий авторитарний стиль управління подібний до якоїсь секти", - додав Скорейко.

Колишній депутат Чернівецької міськради від "Батьківщини" Наталія Козлова також заявила про "авторитаризм Мунтяна".

"По-іншому не може бути. У нього ніхто не має права мати свою думку, ані права на власне рішення. Не можна сперечатися з ним через якісь його рішення", - сказала вона.

"У партії нема жодної людини, яка би з ним сперечалася", - додала вона.

Водночас, колишній депутат Чернівецької міськради від "Батьківщини" В’ячеслав Кишлярук прокоментував слова Івана Мунтяна про те, що він вважає себе опозиціонером.

"Бо в опозиції, розумієте, простіше. В опозиції він ніби ні за що не відповідає. А людям вже влада нинішня, знаєте, поперек горла. То сказати, що я - влада - це собі зробити в прок. Ну, так вони, мабуть, готуються до виборів", - сказав Кишлярук у телефонному коментарі журналістам ТВА.

Сам же Мунтян пообіцяв дати коментар журналістам з цього приводу пізніше.

"Давайте, якщо що - я наберу вас по цьому номеру, добренько? Домовимось пізніше, добренько?", - сказав голова облради.

Джерело: https://molbuk.ua/



 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Сунже гросе ши фрумосы,недовольные предатели,кулявлобные прихвостни!!!

avatar

драгер

11 березня 2018 10:36

заказуха

avatar

юра

11 березня 2018 10:51

Все що сказав Скорейко, пиздьош, він вже роки поза Батьківщиною. Можливо хтось і боїться висказати Мунтяну свою думку, але я завжди її висловлюю і мало того відстоюю. І все гаразд. Коли перестануть рахуватися з моєю думкою чи в чомусь мене звинувачувати безпідставно я про це скажу прямо Мунтяну в очі і піду. Але піду від Мунтяна а не від Батьківщини як це зробив Скорейко.

avatar

Батьківщинівець

11 березня 2018 13:23

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

АВТ

12 березня 2018 13:13