Коли  у крані не буде води, чернівчани можуть сміливо дякувати Продану і 29 депутатам-запроданцям, - нардеп

Коли у крані не буде води, чернівчани можуть сміливо дякувати Продану і 29 депутатам-запроданцям, - нардеп

10.08.2018, 13:26

Народний депутат України Максим Бурбак  вважає, що група депутатів на чолі з Василем Проданом власні інтереси поставила вище інтересів громади, але розплачуватися за це доведеться інтересами всього міста.

Про це Максим Бурбак заявив 9-го серпня в прямому ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці».

- Пригадайте, в останні рік діяльності Миколи Федорука на посаді міського голови він вийшов на конкретні домовленості з німецьким банком щодо фінансування реконструкції, модернізації  чернівецького водогону. В кінцевому результаті це мало не тільки покращити якість водопровідних мереж у Чернівцях, але й суттєво здешевити водопровідну воду. Врешті вирішити проблему забезпечення спальних районів питною водою, які влітку часто потерпають через її відсутність. Натомість що тоді сталося? Ініціатори нинішнього перевороту усунули законного міського голову і співпраця з німцями у даному напрямку повністю припинилася. Міжнародні партнери чекали на повернення в місто законного мера, а не самозванця. Тільки після проведення виборів, отримання державних гарантій від уряду Арсенія Яценюка, німці відновили роботу в цьому напрямку.

- Тільки вийшли на етап імплементації проекту – у Чернівцях черговий переворот. Проект знову поставлять на паузу, а усім чернівчанам, яких фактично захопили в заручники, доведеться чекати.  Тепер, коли у крані не буде води, можете сміливо дякувати Продану і 29 депутатам-запроданцям, які власні інтереси поставили вище інтересів громади. Модернізації мереж не буде, енергозберігаючих технологій не буде, здешевлення води – не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Продан робила усе, щоб постанова про перевибори міської ради не потрапила на розгляд Верховної Ради України, - джерело

«Друга гілка газогону зняла двох міських голів у Чернівцях»: нардеп розповів, як газова труба заробляє гроші на хабарі для людей Фірташа

«Кожному по 30 срібняків, а хлопцям із заднього сидіння Продана по 3»: зі зрадниками-депутатами з демократичних політичних сил вже почали розраховуватися, - Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (2)

Що би не говорив цей нардеп, а каспрук таки ніякий господарник. А тепер, після 4 років нищення господарства міста все тепер можна легко "списати" на попєрєдніків, на Продана, Михайлишина і т.п.

avatar

Юрій

11 серпня 2018 09:06

До Бурбака або депутатів міста Чернівці! Дайте інформацію Чернівчанам скільки міліонів надано водоканалу для того щоб текла вода в кранах чернівчан в 2017-2018 рр. 

avatar

Чернівчанин

11 серпня 2018 17:54