Коломієць розповів, коли Автомайдан навідається до Папієва, яке покращення несе Унгурян, чому він все взяв на себе,  про бойкот товарів регіоналів, Правий сектор і чим закінчилася справа про штурм мерії

Коломієць розповів, коли Автомайдан навідається до Папієва, яке покращення несе Унгурян, чому він все взяв на себе, про бойкот товарів регіоналів, Правий сектор і чим закінчилася справа про штурм мерії

12.02.2014, 22:01

Чернівецький Автомайдан буде проводити партизанські виїзди. Таку форму діяльності обрано через те, що міліція почала активно відслідковувати пересування чернівецького Автомайдану.

- Під час нашого візиту у Глибоцький район нас «зустрічала» міліція. Записували номера машин. Відтак нами прийнято рішення не анонсувати завчасно про наші виїзні рейди. Автомайдан буде проводити партизанські виїзди, - розповідає лідер буковинського Автомайдану Олексій Коломієць.

Коломієць також повідомив, що інформувати про черговий автомобільний виїзд будуть не раніше, як за годину до початку акції. 

"Ударівець" Олексій Коломієць підтримує бойкот товарів, які належать Партії регіонів, але вплинути на їх продаж у гуртівні "ПАККО" не може.

- Я підтримую всі вимоги Євромайдану, - заявив Олексій Коломієць. - Якщо взяти те підприємство, про яке ви говорите, я до нього сьогодні відношення не маю. Керує ним київська структура. Сьогодні я відійшов від бізнесу і своє приміщення здаю в оренду. Тобто вплинути на це (бойкот товарів регіоналів) я не можу сьогодні.

Про Унгуряна і про те, чому все взяв на себе 

Чим закінчился справа про штурм Чернівецької міської ради

Про підтримку Правого сектора

Частково використано текстовий супровід vidido.ua та chv.tv, відео - buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

А, то пан безробітний і воює собі за місце під сонцем:-) 

avatar

Коломійцю

12 лютого 2014 22:18

Якщо власник приміщення супермакркету ПАККО не може вплинути на блокаду товарів від ПР, то про що ми говоримо, до чого закликаємо. Це схоже на витягування жару чужими руками. Так не робиться.

Якщо щось не так,то організаторам блокування товарів від ПР пропоную запросити, співкоординатора цієї акції Коломійця,  на блокування  товарів ПР в ПАККО. Якщо попередньо оголосите таку акцію. так це буде наймассовіша акція в Чернівцях. Цю акцію з задоволенням підтримають Буковинські автомайданівці, місце знаходження ПАККО вони знають, з їхнього, ПАККОвського майданчику стартують  Буковинські автомайданівські пробіги. Це можна зробити і завтра, підтримавши завтрішній страйк, є такі сподівання, якщо вдасник приміщення ПАККО закликав всіх Чернівчан страйкувати, то і працівники цього магазину будуть страйкувати, а після цього всі разом, з Коломійцем, будемо блокувати ПРівські товари.

avatar

Оппа жо...

12 лютого 2014 22:26