Коломієць наполягає: порушення в роботі пожежників були, прокурор Павлюк заперечує - злочинів не знайшли

Коломієць наполягає: порушення в роботі пожежників були, прокурор Павлюк заперечує - злочинів не знайшли

19.01.2014, 17:24

Член Ради Чернівецької міської організації ПП «УДАР В.Кличка» Олексій Коломієць продовжує наполягати, що озвучена ним на прес-конференції в листопаді 2013 року корупційна схема діяльності Державної інспекції техногенної безпеки в Чернівецькій області відповідає дійсності. Це він вкотре підтвердив під час нової прес-конференції, що відбулася у січні 2014 року. 

В УДАРі стверджують, що інспекція техногенної безпеки незаконно перевіряє підприємців, вимагає отримувати дозволи на початок підприємницької діяльності, змушуючи сплачувати за це кошти. Керівник інспекції змушує бізнес переказувати кошти на спеціальні рахунки підставних фірм.

- За дивним збігом обставин, полковник Поліщук, який очолював комісію з перевірки оприлюднених мною порушень в Управлінні держтехногенбезпеки України в Чернівецькій області,  вчився разом з Сироїжком В.С. (ТОВ «Пожзахист»). Тією людиною, яку я називав  ланцюжком у відмиванні коштів різними шляхами. Отака це була перевірка комісії, - заявив Олексій Коломієць.  

- У мене є дані, які я обов'язково надам слідству, тому що воно не закрите й триває. Сподіваюся, що його буде доведено до кінця. 

Водночас прокурор Чернівецької області Павло Павлюк, якого попросили прокоментувати хід цього розслідування, заявив:

- На даний час жодних фактів, які б засвідчили вчинення злочинів службовими особами ДСНС  не встановлено. А якщо пан Коломієць хоче пропіаритись і підтягнути свої злочини під якісь політичні заяви. то всі ви бачите, що це є неправда. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Пане Олексію, коли говорите про якийсь факт, треба мати неспростовні докази. Найкраще письмові, фото, відео і т.п. Факт: "розвівся з жінкою, а потім одружився" свідчить про те, що у людини проснулась совість, він відчув відповідальність і т.д. Коли про когось говорите вивчіть хоча б прізвище, чи може маєте відразу до суто українських назв грибів і плодових дерев? Льоша, ти був ніким і став посьміховиськом. Більше читай. Почни з журналів "Мурзилка", "Доміно на селі", "Пе каля леніністик"

avatar

1

19 січня 2014 22:21

Не хочу сказать, что полностью поддерживаю нашего прокурора, но в одном он, мне кажется, прав - кроме, как упорная попытка пропиариться на фоне сложившейся политической обстановки, других помыслов у господина Коломийца не наблюдается. Где же Вы раньше были? Или только сегодня появилась коррупция. И где конкретные имена, факты, действия?

avatar

Михаил

20 січня 2014 13:34