«Кожному по 30 срібняків, а хлопцям із заднього сидіння Продана по 3»: зі зрадниками-депутатами з демократичних політичних сил вже почали розраховуватися, - Бурбак

«Кожному по 30 срібняків, а хлопцям із заднього сидіння Продана по 3»: зі зрадниками-депутатами з демократичних політичних сил вже почали розраховуватися, - Бурбак

10.08.2018, 13:06

Народний депутат України Максим Бурбак висловив жаль з приводу того, що представники деяких політичних сил, які називають себе демократичними, не встояли перед спокусою преференціями, посадами тощо і вступили у кулуарну змову зі зграєю Фірташа-Борисова з метою усунення Чернівецького міського голови. Парламентар також вважає, що відсторонення Чернівецького міського голови є незаконним.

Про це Максим Бурбак заявив 9-го серпня  в прямому ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці».

- Можу це стверджувати, тому що все місто є свідком того, як зі зрадниками вже стали розраховуватися за послугу. Це відбувалося просто під час засідання виконкому, сесії Чернівецької міської ради, на очах усієї громади, в прямому ефірі.  Кожному роздали по 30 срібняків. Комусь ЖРЕПами, комусь посадами у департаментах. Маленький чиновник Бурега, виявляється, таїв образу за ліквідацію поділу Чернівців на райони. Пригадуєте, коли за ініціативою «Народного фронту», з метою зменшення кількості чиновників для економії коштів, у місті ліквідували районні ради і виконкоми? Бурега тепер каже про це публічно, не приховуючи особистої образи. Це його відповідь Каспруку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" вдруге стала могильником чернівецького самоврядування

- Але насправді все тільки починається. Усі городяни зараз матимуть можливість спостерігати за титанічними зусиллями нового «нєдоразумєнія» щодо наведення ладу у місті. На жаль, змушений нагадати, що місто Чернівці – це живий організм, велике підприємство. Три роки вони робили усе від них залежне, щоб не розв’язувати, а навпаки нагромаджувати проблеми.   І той ком проблем, який, як вони думали, вони створювали Каспруку, насправді наростав для усього міста. Тепер цей велетенський ком котиться згори і його вже не зупинити так просто.

- Ті клоуни, яких наймав Продан, тепер тролять уже самого Продана. Зауважте, що заколотникам дають можливість працювати, чого не давали вони. Ніхто нічого не блокує, не скликає мітинги, Продан волав до поліції встановити металошукач. Нічого цього немає. Ви зробили свій переворот - вам нести за нього політичну відповідальність. Єдине, що я можу звернутися до тих 13 депутатів, які тепер стоять на захисті інтересів всієї чернівецької громади. Шановні, від вашої плідної роботи залежить, щоб вони не розікрали ті 300 мільйонів гривень, які зараз лежать на рахунку міської ради. Громада, депутати і ЗМІ мають їх контролювати. А чинним Чернівецьким міським головою є Олексій Каспрук! Крапка!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли у крані не буде води, чернівчани можуть сміливо дякувати Продану і 29 депутатам-запроданцям, - нардеп

- Друга гілка газогону зняла двох міських голів у Чернівцях, - нагадав Максим Бурбак. – Чому 2011 року, після усунення Миколи Федорука, Чернівецька міська рада проголосувала про передачу на баланс приватному підприємству «Чернівцігаз» другої гілки газогону до міста вартістю 23 мільйона гривень? Тоді це було понад 3 млн доларів. Бо це підприємство контролюється Фірташем-Борисовим. Я особисто зареєстрував петицію, щоб повернути це майно громаді. Але цього не трапилося. Натомість вони зняли Чернівецького міського голову і провалили результативне голосування за цю петицію. Тепер за транспортування газу по трубі, яка належить громаді, кожен чернівчанин платить приблизно 510 гривень за кожну тисячу кубів. Ми, громада, за бюджетні кошти збудували трубу, ці покидьки її забрали, безкоштовно використовують з 2011 року, а ми ще за все це платимо.

- Ось за такою схемою з усього міста збираються гроші на хабар у розмірі 200 тисяч доларів, який потім колишній заступник Борисова, затриманий правоохоронцями, намагався дати прокурору.  І тим хлопцям, які домовляються з Василем Проданом на задніх місцях його джипа, а потім голосують за його інтереси хочу сказати: вас купують не за 30 срібняків, а за три. Бо отак формуються хабарі, які потім ідуть на Київ для захисту інтересів команди Фірташа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому депутати Наконечний і Петришин, які обіцяли захищати інтереси громади, пішли Каспрука? (Із циклу 29 запроданців)

Який інтерес Білика і Найдиша у припиненні повноважень мера Чернівців

Колишні свободівці, заплямовані гучними скандалами, вирішують долю міста: 29 запроданців

Чим не вгодив Чернівецький міський голова депутатам Брязкалу та Олевич

Чим керувалися свободівці Цуркан та Ілюк, коли голосували за відставку Каспрука?

Чиї інтереси захищає у ратуші родина Бешлеїв?

Люди мають знати цих запроданих 29 друзів Фірташа, - нардеп

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ми вже не один рік бачили, як добивали господарку в місті "орли" каспрука-бурбака. Хай попрацюють молоді, без досвіду і без великих грошей... А якщо не зуміють працювати, прийдеться їх міняти. Так були навіть при бурбакових  совітах...

avatar

Дьордій

11 серпня 2018 09:10