Кобевко знав наперед: Наталія Якимчук заявила про наміри скласти свої повноваження

Кобевко знав наперед: Наталія Якимчук заявила про наміри скласти свої повноваження

17.09.2017, 14:06

Керівник Чернівецького міського штабу політичної партії "Блок Петра Порошенка" Наталія Якимчук заявила про наміри скласти свої повноваження.

Про це повідомляється на офіційній сторінці місцевого осередку партії у Facebook. 

У повідомленні йдеться, що на засіданні політради і зборів активу організації Наталія Якимчук повідомила, що згідно Статуту Партії, спливає строк повноважень голови місцевого осередку партії та інших керівних органів. Вона повідомила, що не буде висувати свою кандидатуру для переобрання на посаду голови осередку через велику зайнятість за основним місцем роботи та активним залученням до процесу законотворчості у комісіях та комітетах парламенту та Уряду держави у столиці.

Вона підкреслила, що і надалі має намір залишатися депутатом міської ради та активним членом Партії, працюватиме на благо чернівецької громади.
"Під час перебування на посаді голови Чернівецької міської організації Партії вдалося сформувати згуртовану професійну команду однодумців, яким я надзвичайно вдячна за розуміння і підтримку, ефективну роботу над реалізацією різноманітних проектів"- зазначила Н. Якимчук.

Учасники засідання подякували Н. Якимчук за її роботу та побажали нових професійних здобутків і доручили раді місцевого осередку протягом двох тижнів скликати загальні збори Чернівецької міської організації Партії "Блок Петра Порошенка" для переобрання керівних органів місцевого осередку, як цього вимагає Статут Партії. Партійці також обговорили й інші актуальні питання діяльності осередку. 

Раніше повідомлялося, що найбільш злісним прогульником сесій Чернівецької міськради за останній рік виявилась колишня лідер фракції "БПП "Солідарність" у міськраді Наталія Якимчук, яка пропустила понад 55% сесій, - нагадує molbuk.ua.

ДОВІДКОВО:

Ще 14 вересня сайт http://www.chas.cv.ua/ повідомив про те, що Порошенко міняє голову своєї партії у Чернівцях.

З джерел, яким ми довіряємо, надійшла інформація, що голова Чернівецької міської організації БПП «Солідарність» Наталія Якимчук подала у відставку. Вона попросила звільнити її від виконання обов’язків голови міської організації партії. 

Зовні причина такого рішення у тому, що пані Наталія живе і працює у Києві. І їй незручно виконувати партійну роботу у Чернівцях. Це раніше стало також причиною того, що пані Якимчук склала з себе повноваження голови фракції БПП у міській раді.

Зараз для керівництва партії у Чернівцях підшукують потрібну кандидатуру. Подейкують, що її знайшли. Це знову буде жінка. Молода, красива, модельна… - повідомив http://www.chas.cv.ua/. 

1


КОМЕНТАРІ (9)

На это  место  могут согласиться  только  две  Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.! эТО  гЛИВКО  аЛЕНА   и  Ольга  Кобевко.  Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

НВ

17 вересня 2017 15:58

достойна И может - наталья фрунзе !!!!!

avatar

Самая

17 вересня 2017 18:42

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

що вона є, що її нема

17 вересня 2017 23:26

Фрунза?Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

Ще вуйко лєнін казав Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Аурика

17 вересня 2017 23:59

Аурика,  дедушка Ленин говорил что "каждая кухарка ДОЛЖНА НАУЧИТЬСЯ управлять государством". Про "может" он нигде не говорил,это глупые люди придумали.  

avatar

Сева

18 вересня 2017 00:27

Н.Фрунза успіхів ! Так склалось, що в БПП і міста, і області справжніми бійцями виявились тільки Жінки, а всі чоловіки "кулішеподібні".

І яке відношення до БПП мають Гливко і Кобевко ? Лиш би ляпнути.

avatar

Кот

18 вересня 2017 10:57

Гендерна дискримінація! Бєсподобно влучний неологізм "кулішеподібні" - це, якщо йти за розумінням політичної ситуації окремих високоповажних журналістів, не образа. А от майже наукова характеристика (бо давно і сто разів доведена експериментально в усіх без винятку наукових школах і навіть серед блогерів!) про абсолютний нуль за цельсієм і фаренгейтом, це, виявляється, образа! При цьому навіть не вказувалось, про кого йдеться! Але, видно, навіть об,єкт згаданих експериментів це зрозумів (об,єкт -він, тому зрозумів, а не зрозуміла), бо коментар видалено. Хай! все одно це ні для кого не відкриття - ні політичне, ні наукове.

avatar

правда не буває образою!

18 вересня 2017 18:22

Кандидатура вже давно готова. Всі знають, але ніхто не розраховує, що буде ця особа. Темна лошадка міської БПП, особа досить молода, але досить потужна, користується командною підтримкою і здатна об'єднати багато сторін. Вільно спілкується з усіма політичними сторонами в раді не маючи депутатський мандат, протеже Куліша, але в той час і людина з вектору розвитку країни теперішнього Прем'єра.

avatar

[email protected]

18 вересня 2017 21:49

"людина з вектору розвитку країни теперішнього прем,єра", "всі знають, але ніхто не розраховує". Хто це пише?! В Чернівцях ще не було ТАКОГО ПЕРА! в нашій БПП - усі темні лошадки. Ну дуже темні!

avatar

людина без вектора

18 вересня 2017 23:49