Кличко звернувся до українців

Кличко звернувся до українців

20.01.2014, 20:06

Кличко кличе всіх у столицю на Майдан!

Лідер УДАРу Віталій Кличко покладає відповідальність за ситуацію в Києві на владу. Про це йдеться у зверненні, оприлюдненому 20 січня.

"В Україні відбулося те, чого не було за часи Незалежності. І те, що мабуть не ввижалося людям у дурному сні - бойові дії у центрі столиці. І до цього ситуацію довела влада", - наголосив Кличко.

"Влада оголосила війну народу України. І це призвело до страшних наслідків", - підкреслив опозиціонер.

Кличко наголосив, що влада стягує до столиці бійців з усієї країни і закликав усіх небайдужих приходити на Майдан, щоб "захистити свою країну і своє майбутнє".
 

УП

Кличко: Ті офіцери і правоохоронці, які перейдуть на бік народу, матимуть гарантії безпеки

Офіцери і бійці внутрішніх військ та Беркуту, які не братимуть участі в насильницьких діях проти мітингувальників та перейдуть на бік народу, не підлягатимуть переслідуванням. Вони та їхні сім'ї матимуть гарантії безпеки. Про це йдеться в заяві лідера “УДАРу” Віталія Кличка.

“Ми, всі свідомі громадяни та патріоти України, повинні сьогодні зупинити ескалацію політичної кризи, насилля і репресій, які розгорнула влада. Країна, через такі дії влади, опинилася на небезпечній межі, - наголосив Кличко. - Чи переступить вона її, залежить багато в чому і від вас. Тому закликаю: подумайте про це, не бійтеся і будьте з народом. Адже і ви, і ваші сім'ї живуть в українському суспільстві. І ви - такі ж громадяни, проти яких вас сьогодні кидає воювати влада”, - звернувся до правоохоронців лідер “УДАРу”.

Він підкреслив, що уникнути кровопролиття, на яке сьогодні штовхає країну влада, і яке робить руками правоохоронців, можуть допомогти бійці і офіцери МВС, - якщо покинуть лави захисників влади, яка змушує їх виконувати злочинні накази.

“Ті, хто має гідність і не братиме участі в насильстві проти людей, що вийшли з протестами, та буде з народом, не підлягатимуть переслідуванням. Вони та їхні сім'ї матимуть гарантії безпеки”,- підкреслив Віталій Кличко.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Був хороший боксер, хороша людина, а звязався з бандерівцями и ПРОСРАВ УСЕ!!

avatar

Революйіонер

20 січня 2014 19:45