Клічук обіцяє з першого дня мерства працювати на перемогу на наступних виборах в один тур, а Михайлішин продовжити працювати у міській раді

Клічук обіцяє з першого дня мерства працювати на перемогу на наступних виборах в один тур, а Михайлішин продовжити працювати у міській раді

30.11.2020, 23:02

Обраний Чернівецьким міським головою Роман Клічук поділився враженнями після перемоги у другому турі виборів.

- Друзі, виборчі перегони завершились. Фух. ) Вони були неймовірно брудними та виснажливими. Але хорошого значно більше: це знайомство з фантастичними людьми, підтримка неймовірної команди та довіра багатьох мешканців. Я вдячний кожному з вас за небайдужість, свідомість та надію. Обіцяю зробити все від мене залежне, щоб виправдати всі сподівання.
 
- Хочу подякувати кожному, хто прийшов віддати свій голос (неважливо за кого), хто звик щось вирішувати, а не чекати, доки вирішать за нього. Я готовий старанно виконувати навіть найважчу роботу, щоб наступні вибори завершувались в один тур, як це відбулось у багатьох сусідніх обласних центрах, що розвиваються шаленими темпами. Найскладніше попереду! 
 
Головний опонент Романа Клічука на перегонах Віталій Михалішин теж розповів про те, як житиме після виборів
 
- Друзі! Як ви знаєте, вже оголошені результати екзит - полів. Зважаючи на ці дані, хочу звернутся до вас і сказати кілька важливих слів.
 
- Це була важка кампанія, під час якої ми разом з командою пред’явили свій план розвитку міста. Чернівчани втомились від політичного балагану останніх років. Мабуть, тому на цих виборах проголосувала найменша кількість виборців за всю новітню історію Чернівців. І це теж певний показник. Адже майбутнє міста обирають не тільки ті, хто прийшов на дільниці, а й ті, хто не прийшов і передав це право іншим.
 
- Дякую всім вам за те, що підтримали мене та мою команду. Та приймаю вибір чернівчан. Спільними зусиллями ми продовжимо працювати у міській раді на благо нашого міста. Здоров’я вам та витримки у цей непростий для міста та країни час!
1