Кіцманський майдан вибачився за емоції, коли погрожував редакторці викинути її з вікна і підпалити хату

Кіцманський майдан вибачився за емоції, коли погрожував редакторці викинути її з вікна і підпалити хату

16.04.2014, 20:06

Ми, представники ГО «Майдан» Кіцманського району, звертаємося до журналістської спільноти із проханням зрозуміти та допомогти нам у дуже важкій справі – зміни системи державної влади. Ми не проти конструктивної критики в нашу адресу, але за замовні матеріали, поливання людей брудом та перекручування фактів журналісти мають нести відповідальність.

Саме через чергову порцію брехні про нашу громадську організацію, яку опублікувала газета, сталося непорозуміння між людьми і виникла ганебна ситуація минулого тижня, яку засоби масової інформації назвали тиском на головного редактора районної газети «Вільне життя» Ольгу Кулько.

Як заявила пані Кулько, у вівторок, 8 квітня, представники ГО «Майдан» погрожували їй, а також висловлювали незадоволення деякими публікаціями. Хочемо вибачитись за нашу емоційну поведінку, яка була реакцією на викладені в газеті матеріали.

А тепер щодо втручання у професійну діяльність та перешкоджання роботі, про які заявляла пані Ольга. Ні в якому разі ГО «Майдан» не мала на меті заважати журналістській діяльності. Ми лише вимагаємо виконувати професійні обов’язки головного редактора газети, перевіряти інформацію, яку пані Ольга Кулько підписує до друку, та переглянути однобоку редакційну політику, бо ж право на отримання об’єктивної, повної і точної інформації прописане у Законі України про інформацію.

Ми вважаємо, що в цей складний час, засоби інформації повинні працювати на консолідацію, обєднання всіх патріотичних сил. Сьогодні, як ніколи всі повинні згуртуватися над збереженням цілісності нашої Держави, бути однодумцями та допомагати один одному.

СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

1