Кіцманські регіонали не дали райраді проголосувати за звільнення українофоба Дмитра Табачника і проти прийняття у другому читанні «мовного» законопроекту

Кіцманські регіонали не дали райраді проголосувати за звільнення українофоба Дмитра Табачника і проти прийняття у другому читанні «мовного» законопроекту

22.06.2012, 20:27

21 червня 2012 року відбулася чергова XI сесія Кіцманської районної ради на якій місцева влада, підконтрольна Партії регіонів, вкотре продемонструвала свою антиукраїнську суть та відмовилася виносити на голосування ряд важливих питання.

Представники опозиційних сил підготували два проекти звернень до Президента України та Верховної Ради України, зокрема, з ініціативи фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» був запропонований проект звернення до Президента України з вимогою негайного звільнення з посади міністра українофоба Дмитра Табачника, а також запропонований опозицією проект звернення до Верховної Ради України з вимогою відмовитися від прийняття у другому читанні «мовного» законопроекту.

Голова районної ради Ящук В.Г. зробив все можливе щоб такі важливі для українців питання не поставити на голосування, прикриваючись якимись дрібними пунктами регламенту районної ради. З мовчазної згоди переважної більшості ради йому це вдалося.

«Дуже прикро, що місцева влада, яка обиралася українцями і повинна служити людям, обрала для себе роль прислужників режиму Партії регіонів. Люди це знають і обов’язково зроблять висновки», - прокоментував ситуацію депутат Кіцманської районної ради від ВО «Свобода» Олег Дяконюк.

Зважаючи на таку позицію голови ради, опозиціонери зібрали необхідну кількість підписів для скликання позачергової сесії районної ради. На якій знову наполягатимуть на прийнятті даних звернень.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

1


КОМЕНТАРІ (1)

А чому на фото голова РДА Унгурян О., а не голова РР Ящук В. ?

avatar

гість

25 червня 2012 14:05