Кінолог з Чернівецької області Юрій Боднар та його вівчарка Аза двічі побували в зоні АТО, де оглянули більше тисячі автівок на наявність зброї та вибухівки

Кінолог з Чернівецької області Юрій Боднар та його вівчарка Аза двічі побували в зоні АТО, де оглянули більше тисячі автівок на наявність зброї та вибухівки

12.10.2018, 22:40

Історія кінолога по пошуку вибухівки та зброї Юрія Боднара у зоні АТО. Він був не один, а зі своєю вірною подругою вівчаркою Азою. З якою вони вже 9 років працюють разом.

«Слава Україні! - Героям слава! Молоді, завзяті, патріотичні чоловіки перебували в   місцях де повсюди панувала небезпека. У житті головне залишатись людиною, особливо це важить у неспокійний час, коли навколо триває війна»: – зазначає молодший інспектор кінолог по пошуку вибухівки та зброї Кінологічного центру Головного управління національної поліції в Чернівецькій області.

31-річний Юрій Боднар та його вірна подруга вівчарка Аза в зоні АТО побували двічі, у зведеному загоні кінологів України. Їм довелося працювати у найгарячіших точках Луганської області. Вони разом  дбали про те, аби в мирну частину України не потрапило жодного грама вибухівки та ні одного патрона. За 90 днів кінологом та його бойовим собакою було оглянуто більше тисячі автівок на наявність  зброі та вибухівки.

«Немає такого слова страх. Він виникає, коли думаєш, що в тебе немає виходу. Насправді вихід є завжди. Просто його потрібно побачити і перебороти»: - говорить Юрій Боднар. - «Коли ти знаєш, що на тебе вдома  чекає любляча сім’я, друзі та  колеги, то боротьба за життя зростає»!

Фото за посиланням goo.gl/HrVGF9
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1