Kinohub у Чернівцях запрошує на перегляд документального фільму «Буковина – земля українська» Ю. Солнцевої та О.Довженка

Kinohub у Чернівцях запрошує на перегляд документального фільму «Буковина – земля українська» Ю. Солнцевої та О.Довженка

09.08.2020, 18:14

11 серпня 2020 року о 19.00 у сучасному просторі KINOHUB відбудеться  історичний кіноекскурс в українське документальне кіно. Вашій увазі пропонуємо перегляд стрічки О.Довженка та Ю. Солнцевої «Буковина – земля українська» та творчі алюзії навколо фільму. Тематика заходу пов’язана з відзначенням 80-річчя утворення Чернівецької області.

 Цей мистецький арт-простір започатковує роботу ще однієї нової локації у Буковинському центрі культури і мистецтва та покликаний знайомити з  кращими зразками українського, зарубіжного кіно. Це своєрідна презентація документальних, художніх, науково-популярних, сучасних фільмів та вільний діалог з присутніми. 

Модератори KINOHUBу говоритимуть про творців фільму, зйомки, особливості виробництва, історичне підгрунття з подальшою демонстрацією й обговоренням стрічки. 

Адреса: м. Чернівці, вул. Йозефа Главки, 1-А, тел./факс (0372) 53-45-68, e-mail: bukcentre(равлик)ukr.net


Запрошуємо на захід! 
З собою мати захисну маску та гарний настрій. Просимо дотримуватися всіх карантиних обмежень.


https://www.facebook.com/events/322248855622937 - подія на фейсбук

1