Керівництво Чернівецької ОДА вітає та підтримує святкування Дня захисника України і засвідчує глибоку повагу Героям України

Керівництво Чернівецької ОДА вітає та підтримує святкування Дня захисника України і засвідчує глибоку повагу Героям України

11.10.2020, 01:13

Керівництво Чернівецької ОДА ніколи не перешкоджало діяльності громадських організацій, об’єднань та рухів у краї. Так само і у випадку ініціативи буковинських активістів щодо проведення заходу з нагоди Дня захисника України.

Учора, 9 жовтня, у соціальній мережі Facebook з’явилося повідомлення, що керівництво Чернівецької ОДА нібито завадило проведенню заходу до Дня захисника України, зокрема, заборонило виділяти зал у Будинку офіцерів для святкового концерту 13 жовтня 2020 року.

Офіційно заявляємо, що ця інформація не відповідає дійсності.

По-перше, Чернівецька ОДА не ухвалює рішень щодо виділення залу у Будинку офіцерів.

По-друге, Чернівецька ОДА вітає та підтримує ініціативи громадських організацій краю щодо вшанування і засвідчення глибокої поваги Героям України.

Крім того, обласна державна адміністрація готує низку заходів просвітницького характеру, оскільки День захисника України передусім є нагодою згадати звитяги попередніх поколінь, представники яких своїм героїзмом і жертовністю здобували та відстоювали свободу і незалежність України.

Наголошуємо, що поширена неправдива інформація є абсолютною маніпуляцією з боку окремих політичних сил.

1