Керівники комунальних підприємств рятуються від 'порядку' Каспрука адвокатами і судами

Керівники комунальних підприємств рятуються від "порядку" Каспрука адвокатами і судами

29.04.2015, 17:44

У пологовому будинку №1 у Чернівцях триває війна частини колективу з керівництвом.

Про це на прес-конференції у середу заявив міський голова Чернівців Олексій Каспрук, пише molbuk.ua

Він заявив, що головний лікар пологового будинку "чомусь вважає, що він має бути вічним". Також Каспрук зазначив, що мерія судитиметься з цим лікарем, поки "не буде порядку".

"У міськради є вже сім або шість позовів з керівником пологового будинку №1, який був поновлений на посаду через суд. Там дуже складний клімат у колективі. Фактично там триває війна частини колективу з керівником. Керівник подав в суд на працівників. Зрозуміло, що після цього говорити про якісне надання медичних послуг - коли лікар після стресового спілкування з керівником йде в операційну - ми не можемо", - сказав міський голова.

"Але наша позиція принципова. Головний лікар чомусь вважає, що він має бути вічним, що він не підлягає атестації, що він не має ні з ким нічого погоджувати – ні з департаментом охорони здоров’я, ні з міським головою. Тому будемо судитися. Хочу запевнити колектив, що не зупинюся, поки не наведу порядок", - додав Олексій Каспрук.

Разом з тим, міський голова зазначив, що нині в Чернівцях триває"достатньо складний процес роботи з кадрами".

"У Чернівцях керівники підприємств та установ, яких мерія хоче звільнити, заручаються серйозною адвокатською підтримкою, вирішують питання в судах. А ті не завжди приймають рішення на користь громади", - сказав він.

"Але я маю також оперувати якоюсь логікою і людськими цінностями", - додав міський голова.

Нагадаємо, головний лікар пологового будинку №1 Дмитро Манчуленко відмовився проходити атестацію. 

Раніше його поновили через суд на посаді головного лікаря.

Джерело: molbuk.ua

ДОВІДКОВО;

Cьогодні мав відбутися суд за позовом Д.Манчуленка до деяких ЗМІ, які вивітлювали конфлікт між ним і владою. І сьогодні ж стало відомо про таке:

- Манчуленко написав заяву залишити справу по захисту честі та гідності без розгляду, - повідомила журналістка Надія Бабинська. - Нагадаю, що поки головний лікар пологового першого Манчуленко судився з лікарями, які написали звернення про підозру в корупційних діяннях, з міською радою, які створили комісію з цього питання, з журналістами, що висвітлювали засідання комісії.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Це при цему керівнику вагітні платять по 5000 грн. за пологи?

avatar

Галина

29 квітня 2015 14:56

Пане Каспрук.

Вас люди вибрали щоб ви в своїй роботі керувались Законами та Конституцією, а не якоюсь логікою. При такому підході з вами ніхто судитись просто не зможе і не буде, так як це буде безперспективно. А так маємо те що маємо.

avatar

Чернівчанин

29 квітня 2015 21:20

А що закон і Конституція ,на Вашу думку, виключають логіку і людські цвнності?

avatar

чернівчанину

30 квітня 2015 07:07

Чомусь кляузи на дільничного лікаря не пишуть, а на головного так. Комусь дуже хочеться зайняти крісло Манчуленка. А догану він отримав через Нікіфор, яку спробував законно поставити на місце, але її ексоднопартійці все ще мають силу.

avatar

???

30 квітня 2015 11:07