Керівників УМВС та УСБУ Чернівецької області призначили без врахування думки громади, - «Правий сектор»

Керівників УМВС та УСБУ Чернівецької області призначили без врахування думки громади, - «Правий сектор»

13.03.2014, 17:21

Лідер обласного «Правого сектору» Володимир Рясов заявив, що призначення керівників УМВС та УСБУ Чернівецької області відбулися без врахування думки громади. Усі керівні посади в області мають бути узгоджені зі народом. Якщо ж інтереси людей надалі не будуть враховуватися, «Правий сектор» не буде вдаватися до силових дій, принаймні поки не врегулюється ситуація із російською інтервенцією.

Про це Володимир Рясов повідомив сьогодні, спілкуючись із представниками ЗМІ на Центральній площі, де, як було анонсовано, мали би відбутися громадські збори, під час яких "Правий сектор" планував обговорити із громадою низку питань. Серед них: обговорення з громадськістю ситуації в області; позиція громадян, щодо новопризначених керівників, зокрема УМВС в Чернівецькій області В.Зінченка; висунення вимоги про відставку начальника Управління ДАІ УМВС України в Чернівецькій області Доголіча.

Володимир Рясов, лідер Правого сектору Буковини: "По суті це є адресне якесь обговорення. Але в той же час є такі знакові фігури, на слуху, ну, а чого знов, для чого ми на Майдані стояли, якщо знову все вирішили за нас".

Серед питань, які ПС розпочав обговорювати з громадою,-ситуація в області; позиція буковинців, щодо новопризначених керівників, зокрема УМВС в Чернівецькій області Валерія Зінченка; висунення вимоги про відставку начальника Управління ДАІ УМВС України в Чернівецькій області Доголіча.

Ініціативу ПС підтримують і пересічні громадяни, які бідкаються, що українська влада не здатна захистити власний народ, а тому доводиться самим братися за справу.

Георгій, чернівчанин: "Люди йдуть у воєнкомат валом, ніхто повістки навіть не отримує. Мені 65 років - я також піду, як треба буде. Є народ у нас, піднявся, смерть буде бандитам".

Зазначимо, що майже одночасно із зборами "Правого сектору" народна самооборона Буковини розпочала пікетування УСБУ в Чернівецькій області. "Правий сектор" до пікету не приєднався.

Джерело: http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=43192

Телеканал "Чернівці"

Відео Maxym Kozmenko

1