Керівник фірташівської запроданівської регіоналівської бригади політичних гопників  озвучив рецепт, як знову пролізти у міськраду, - нардеп

Керівник фірташівської запроданівської регіоналівської бригади політичних гопників озвучив рецепт, як знову пролізти у міськраду, - нардеп

03.08.2017, 11:44

Народнй депутат Максим Бурбак вважає, що відповідь на питання доцільності перевиборів Чернівецької міськради городяни сформують  після ознайомлення з відео з чергового засідання. 

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ: 

- Ну, гадаю відповідь на питання доцільності перевиборів Чернівецької міськради ви вже сформували після ознайомлення з відео з чергового засідання. А як їх виграти? Рецепт від фірташівської запроданівської регіоналівської бригади політичних гопників пошепки озвучує керівник: беремо будь-яку місцеву програму соцзахисту наших чернівчан та збільшуємо на 50%.

- Плювати чи буде збільшено надходження до місцевого бюджету, чи буде можливість реально виконати програму підвищення виплати по народженню дитини, на яких реальних показниках розроблені ці програми. Головне будь-якими засобами пролізти в міськраду і далі дерибанити землю з бюджетом, робити все, щоб місто занепадало.

- А своє ставлення до нашої громади вони вже давно показали - пам'ятаєте маленький заскорузлий середній проданий пальчик? Знов це з'їсте? Знов купитесь на подачки фальсифікатора Білика ? Знов віддасте землю або квартиру Бешлею? Знов проголосуєте за "нових незаангажованих" політиків-популістів, які годуються на задніх місцях у нових джипах, поки ви їдете в набитому вщент тролейбусі виробництва минулого тисячоліття по невідремонтованій дорозі?

- А може знов віддасте свій голос Батьківщині, Свободі, Самопомічі, які виявились жалюгідною підтанцовкою у бригаді проданських рєшал? Знов будете слухати відверту брехню з вуст зельоних, кабанів, шахматістів?

- Впевнений, вся громада, якій ця зрада вже огидла, вже цієї осені на перевиборах міськради дасть гідну оцінку цій гоп-компанії ( інших слів, перепрошую, нема!!!).

- А колегам народним депутатам з міжфракційного об'єднання "Буковина" на чолі з Оксаною Продан, з профільного комітету, який буде розглядати зареєстровану мною з Миколою Федоруком Постанову про призначення позачергових виборів у Чернівцях, та всім, хто буде вагатися під час голосування та прийняття рішення, раджу також ознайомитись з даним сюжетом. Може час піти на зустріч громаді та очистити НАШЕ МІСТО від місцевих залишків януковича та його посіпак ?!!

PS: Показовим був кінець: "досить балакати, починаємо працювати" . Щож вони робили до сих пір? Але для міста може й краще, що нічого не робили. Менше лиха для громади ))

1