Каспрук пояснив Коломійцю, що не хоче зупиняти місто

Каспрук пояснив Коломійцю, що не хоче зупиняти місто

22.07.2014, 20:07

Щоб закінчити ремонт вул. Богдана Хмельницького у Чернівцях потрібно припинити фінансування всього і «зупинити» місто. Так прокоментував можливість закінчити горе-ремонт вулиці Богдана Хмелицького у Чернівцях Олексій Каспрук.

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради Олексій Коломієць запропонував членам виконкому підійти до питання ремонту вулиць у Чернівцях з позицій «не державних службовців, а добрих господарів». На його думку, було би значно доцільніше «не виділяти по тисячі на кожну вулицю, а зосереджуватися на одній і доводити її до пуття». Як приклад необхідності змінювати принципи фінансування ремонтних робіт О. Коломієць назвав вул. Богдана Хмельницького, ремонт якої затягується на роки.

На пропозицію-зауваження члена виконкому відповів мер Чернівців: «Олексій Миколайович, я вже вам казав: для закінчення ремонту вул. Богдана Хмельницького нам треба більше 10 млн. грн. При умові, якщо ми перестанемо все фінансувати, до кінця року ми можемо, теоретично, «закрити Богдана Хмельницького», але місто тоді зупиниться».

За словами О. Каспрука, на всі потреби зараз місто отримує близько 70 тис. грн в день.

Зазначимо, що раніше чернівецький міський голова вже розповідав про неможливість закінчення ремонтних робіт по вул. Богдана Хмельницького.

До слова. На засіданні виконкому було прийнято рішення про перенапрвлення 638 тис. грн, які були передбачені в бюджеті на будівництво напірного та безнапірного колектора на вул. Богдана Хмельницького, на нагальні потреби будівництва та капітального ремонту водопровідних мереж міста.

У Чернівцях повільно ремонтують дороги через постійні затримки із перерахунком грошей із казначейства на рахунки КП "МіськШЕП".

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив керівник Чернівецького МіськШЕПу Михайло Ігнатьєв.

- У нас зараз є закуплені усі сипучі матеріали, по ямковому ремонту працює машина "Олекса", - розповідає Михайло Ігнатьєв. - Проблема з бітумом (основна складова асфальту, - авт.), бо одна машина цього матеріалу коштує приблизно 240 тис. грн. На даний момент на казначейських рахунках "зависло" півтора мільйона гривень. Але вчора нам виділил 200 тисяч на закупку бітуму. Зараз роботи швидше підуть.

В першу чергу у нас заплановано ремонт вулиці Вижницької, Білоруської, Г.-Артемовського. Їх ми плануємо завершити до кінця вересня. Також будуть ремонтуватись міжбудинкові проїзди, найважчі їх ділянки. Це, наприклад, по вул. Небесної сотні, 16, бульвар Героїв Сталінграду, 10 і 12, Комарова, 31Г, 40, 40А, Хотинська 49Б, Головна, 190 та багато інших. На поточний ремонт у нас є близько сорока вулиць. Кожного дня наші працівники працюють і по вулиці Головній, вирівнюєм, докладаємо бруківку, де потрібно тощо. Найважча ділянка була між Проспектом і Чапаєва (нині вул. Щербанюка, - авт.). Зараз її уже зробили. Плануємо до Дня Незалежності дійти з ремонтом по вул. Головній до міської ради.

Міська рада фінансує нас в достатньому обсязі і зразу. Але ж усі їх кошти ідуть через казначейство. А там постійні і тривалі затримки. Якби не було цих затримок із перерахунком грошей, ми б уже змогли завершити усі ті ділянки, які я перерахував як першочергові. І починали б ремонтувати інші вулиці. А так усе це сповільнюється. Бо, як я вже казав, зараз на казначейських рахунках півтори мільйони гривень. Це велика сума.

Джерело: molbuk.ua та chv.tv

http://chv.tv/shhob-zakinchiti-remont-vul-bogdana-hmel-nic-kogo-u-chernivcjah-potribno-pripiniti-finansuvannja-vs-ogo-i-zupiniti-misto.html

Фото: molbuk.ru

1


КОМЕНТАРІ (5)

Вчителі , бібліотекарі та інші вибрали не правильного мера, потрібно було обирати Коломійця -- без зарплат, але з відремонтованою дорогою по Хмельницького.

avatar

Василь

23 липня 2014 00:17

Так че пиздел пингвин? Ты ж перед выборами хрюкал свинья с Ватаманюком что сделаешьнам улицу !

avatar

Б.Хмельницкого

23 липня 2014 00:51

О, все набагато прозаїчніше!

Щоб швидко відремонтувати вул. Богдана Хмельницького  - треба перестати красти !!!

Дуже простий рецепт, чи не так?

avatar

Віталій

23 липня 2014 17:39

Нахрена нам дороги! Все для фронта! все для победы! Москалі пруть зі всіх боків. Дохрєна Українців не скачать! А хто не скаче той москаль! Боже яка біда прийла до Києва і розвалює державу на очах! БОЖЕ допоможи нашій рідній Україні! Дай розуму жидам котрі нами керують. Слава Україні!

avatar

Чернівчанин

23 липня 2014 18:03

Че треба бути такими поцами, самі роботу по ремонту дороги завалили. гроші розікрали, а тепер крайнім хочуть зробити іньшого. Чому не пишете хто виконавець робіть, та яким чином він отримав це замовлення.

avatar

Василь

24 липня 2014 12:14