Каспрук тягне поїзд, а пару, яка має крутити двигун, клоуни  випускають в гудок

Каспрук тягне поїзд, а пару, яка має крутити двигун, клоуни випускають в гудок

29.12.2014, 21:44

Базаром і цирком назвав сесію Чернівецької міської ради депутат Василь Каглянчук. Він був депутатом попереднього скликання, в 2010 році до ради не потрапив, а став депутатом наприкінці листопада за партійним списком.

 - Повернувся я не у міську раду, а на якийсь базар, цирк, - поділився враження В.Каглянчук. - Інакше я назвати не можу. Чому виникають сварки довкола земельних ділянок, я не розумію. Ринок просить землю — треба давати, забудовник хоче звести будинок — теж. Бо це все робочі місця, надходження до бюджету, квартири. Земельні ділянки під бізнес, під кіоски треба виділяти. Треба відстоювати кожне робоче місце, щоб люди працювали і заробляли. А тут "ріжуть" усе, що тільки можна зарізати. Я цього не розумію. Ці люди не працюють на місто.

 Каспруку можна лише поспівчувати. Він тягне цей "паровоз", а вони пару, яка має тягнути двигун, випускають у гудок. Раніше такого не було і так не має бути.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

Ну конєчно. При першому депутатському пришесті пана Каглянчука Чернівцями правив цар Микола. Правив одноосібно і безальтенативно. Депкорпус був ним нагнутий нижче плінтуса (якщо не рахувати покійної Фірсанової, з якої це панство разом із мером вголос глумилися), тож всі шкурні питання, у тім числі каглянчукові, паровоз штовхав без зупинок

avatar

Історик

29 грудня 2014 19:59

 З дрібними підприємцями згіден. так само як і під будівництво.  Але ринок просить землю.... .  А може вже хватить Чинушиву кишеню набивати ?

avatar

Василь

29 грудня 2014 20:06

А шо подейкує лже(видалено адміном) Єреміца галЬя)))))) шо подейкує Є(видалено адміном)еміца (видалено адміном)))))) (видалено адміном) вже боком лізут чи ще терпіловка пркамсЬ?))))))) (видалено адміном) (видалено адміном)))))

avatar

буковинці

29 грудня 2014 21:41

ВАСИЛЬ іВАНОВИЧ! СПІВЧУВАТИ ПОТРІБНО В ПЕРШУ ЧЕРГУ ЧЕРНІВЧАНАМ. ЯКІ РОЗРАХОВУВАЛИ НА ТЕ, ЩО ДО СИНА ПЕРЕЙШЛИ ТІ ЯКОСТІ ЯКИМИ ВОЛОДІВ ЙОГО БАТЬКО, ПАВЛО МИХАЙЛОВИЧ. ЗЕМЛЯ ЙОМУ ПУХОМ І ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ. ВІН НІКОЛИ НЕ РУБАВ З ПЛЕЧА. ІЗ ВСІМА, НАВІТЬ НЕПРИМИРИМИМИ, УМІВ ЗНАХОДИТИ СПІЛЬНУ МОВУ НА БЛАГО МІСТУ ТА ЧЕРНІВЧАНАМ, ВИ ПРО ЦЕ ЗНАЄТЕ.                                                                  ДА КОНТИНГЕНТ ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ КЛЕЙМА НЕМАЄ ДЕ СТАВИТИ, АЛЕ ОЛЕКСІЙ ПАВЛОВИЧ ПРОЦЕ ЗНАВ І НА ЩО ВІН РОЗРАХОВУВАВ? МОЖЛИВО ІЗ ДЕПУТАТАМИ ЯКІ Є, І ЯКИХ УЖЕ ПІЗНО ВИХОВУВАТИ В ДУСІ МИКОЛИ ТРОХИМОВИЧА,  НЕОБХІДНО ПРАЦЮВАТИ ПО ІНШОМУ?  А ТО ВИХОДИТЬ ЯК У АРМІЇ, ВСЯ РОТА ЙДЕ НЕ В НОГУ, А ГОЛОВА В НОГУ.

avatar

Чернівчанин

30 грудня 2014 23:05

Клас фантастично

avatar

іра

25 січня 2016 18:17