Каспрук стверджує, що команда Михайлішина свідомо знищує комунальні підприємства, щоб передавати городян в приватні руки

Каспрук стверджує, що команда Михайлішина свідомо знищує комунальні підприємства, щоб передавати городян в приватні руки

07.10.2013, 21:44

В цьому місяці громада міста буде прощатися з черговим комунальним підприємством: 12-м ЖРЕПом. Сумно. Про це на своїй сторінці у ФБ написав депутат Чернівецької міської ради, голова фракції "Фронт Змін" Олексій Каспрук. Очільник з підочильниками довели його "до ручки" і передали мешканців в надійні приватні руки. Це не дивно враховуючи сучасні кадрові призначення:

"Сьогодні вранці секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин завітав до 12-го ЖРЕПу, щоб представити його працівникам нового начальника.

Начальником ЖРЕП№12 стала Світлана Петрюк, яка працювала головним спеціалістом Пенсійного Фонду. Представляючи її, Михайлішин висловив сподівання, що їй вдасться вже найближчим часом відчутно покращити показники роботи підприємства."

Покращили...

В прямому ефірі "Суті речей" Сірман пообіцяв городянам до кінця року «добити» решту комунальних підприємств.

"Поставлена задача і ми постараємось до кінця року всі ЖРЕПи передати на приватне утримання. Зроблений перший крок – 15-ий ЖРЕП уже переданий, на пропозиції 12-ий ЖРЕП. Усього у нас 13 ЖРЕПів, 4 із них вже приватні."

Цікаво, хто йому ставив таку задачу? Міг ставити тільки Михайлішин. І навіть в цьому здурили народ і не впорались. Як завжди.

Тепер для прискорення виконання поставленої задачі головним підочильником з питань ЖКГ та будівництва має стати, ще один потужний фахівець, бухгалтер Володимир Бешлей. Думають, що з поставленою задачею «прихватизації» справляться.

А пару років тому ЖРЕПи заробляли для громади мільйон на рік, були підконтрольні міській раді і завжди можна було "по шапці" дати недолугому керівнику.

P.S. Цікаво, що наступне будуть пробувати передати в приватні руки? Кінотеатр "Чернівці"? Аеропорт? Водоканал?

1