Каспрук спробує у суді довести те, що не дозволили зробити Федоруку

Каспрук спробує у суді довести те, що не дозволили зробити Федоруку

15.08.2018, 09:04

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, якого 26 липня усунули з посади, подав судовий позов до Чернівецького окружного адміністративного суду з вимогою визнати рішення про його відставку незаконним.

Про це повідомляє телеканал ТВА. Водночас цю інформацію кореспонденту molbuk.ua підтвердив сам Каспрук, зазначивши, що документи підготували і подали його адвокати.

Зазначається, що Чернівецький окружний адміністративний суд прийняв до розгляду справу про дострокове припинення повноважень міського голови.

Засідання вестиме суддя Олег Боднарюк.

Нагадаємо, 26 липня Чернівецька міськрада 29-ма голосами депутатів достроково відправили у відставку Олексія Каспрука. Відтоді повноваження мера у Чернівцях виконує секретар міськради Василь Продан.

Каспрук заявив, що оскаржуватиме в суді рішення про свою відставку.

Нагадаємо, законний попередник Олексія Каспрука на посаді Чернівецького міського голови Микола Федорук, якого теж незаконно усунули з посади, так і не зміг домогтися, щоби суд розглянув його справу по суті. За надуманими причинами, у кращих традиціях часів режиму Януковича,  судді фактично відмовили екс-меру Федоруку у розгляді його справи.  

1


КОМЕНТАРІ (1)

Побачим, побачим пане каспрук на що ви здатні тепер вже в суді. Але буде нелегко, якщо не неможливо щось довести в своє виправдання. "Операція" депутатами проведена блискавично і згідно законодавства...

avatar

Юрій

15 серпня 2018 13:01