Каспрук порадив Михайлішину, якого не бачить в майбутньому Чернівців, подебатувати з прокурором

Каспрук порадив Михайлішину, якого не бачить в майбутньому Чернівців, подебатувати з прокурором

21.05.2014, 15:40

Про це кандидат на посаду Чернівецького міського голови Олексій Каспрук сказав під час ефіру програми "Суть речей", відповідаючи на питання слухача Іона: мене цікавить чи готові ви до теледебатів з паном Михайлішиним?

Олексій Каспрук: що стосується теледебатів з Віталієм Михайлішиним. Ви знаєте, що взагалі тема дебатів для нього дуже болюча. І це стосувалось дебатів під час парламентських перегонів, і зараз. Одного дня він запрошує всіх на дебати, на другий день відмовляється від дебатів, які організовують незалежні громадські організації, потім знову запрошує на дебати.

Моя особиста позиція така, я сформулював її для себе – я не маю про що говорити, про що дебатувати з людиною, яка в час, коли гинули люди на Майдані, коли я був на Майдані, коли загинули перші постраждалі, істерично кричала про те, що він підтримує президента Януковича, що він ніколи не полишить Партію регіонів.

Мені немає про що дебатувати з людиною, яка обдурювала чернівчан. Адже буквально учора я отримав з прокуратури відповідь  про те, що порушена кримінальна справа по ремонту вулиці Каспрука, де він запевняв, що вулиця зроблена, все чесно і все правильно, але насправді вулиця зроблена і не чесно, і не правильно.

Тому я думаю, що нехай він краще подебатує з прокурором по цьому питанню, по питанню вулиці Каспрука. Я не бачу змісту з цією людиною обговорювати майбутнє Чернівців, я не бачу його в майбутньому міста Чернівці.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Очень правильно

avatar

Людям

21 травня 2014 15:38

Как трудно бывшим регионалам уйдти от кормушки, особенно бюджет города.

avatar

Людям

21 травня 2014 16:48

Они не ушли. Они сегодня в миськраде и на Калинке вместе с Каспруком

avatar

3-му

21 травня 2014 20:18