Каспрук  подасть до суду на депутата-брехуна від «Рідного міста»

Каспрук подасть до суду на депутата-брехуна від «Рідного міста»

29.06.2017, 12:35

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив, що він подасть до суду на депутата фракції "Рідне місто" Анатолія Чесанова.

Про це Каспрук заявив сьогодні на черговій сесії міськради, коментуючи звинувачення Чесанова у свій бік щодо руйнування комунального підприємства "Чернівціводоканал", пише molbuk.ua

Зокрема, у своїй заяві Чесанов звинуватив Каспрука у тому, що при його керівництві містом "розвалюються комунальні підприємства".

"Коротко візьму одне комунальне підприємство – водоканал. Починаючи з 2006 року і до 2014 року, поки не було обрано оцього представника "Народного фронту", на це комунальне підприємство Чернівецька міська рада не виділила жодної копійки фінансової допомоги. І воно працювало", - сказав Чесанов. 



"Коли прийшов Олексій Павлович, борг водоканалу складав 37 мільйонів гривень. Саме за цей час його керування, ціни на воду і водовідведення були підняті буквально в чотири рази. Але замість того, щоб ці 37,5 мільйонів зменшувалися, борг водоканалу зріс до 140 мільйонів", - додав депутат.

"Я заявляю відповідально, що саме ви – організатор саботажу і того, що відбувається у місті Чернівцях. Саме ви несете відповідальність за те, що твориться на комунальних підприємствах міста", - сказав представник "Рідного міста".

Каспрук у відповідь на заяву Чесанова сказав, що подасть на нього до суду.

"Я хочу сказати офіційно – Анатолій Анатолійович, за вашу брехню я подаю на вас до суду", - сказав міський голова, після чого оголосив перерву в роботі сесії.

Джерело відео: телеканал ТВА

1


КОМЕНТАРІ (2)

Молодець Чесанов!! А пельмень черговий раз в прострації... Правда він вже до цього звик, бидло.

avatar

Юрій

29 червня 2017 13:32

          В законодательстве Украины отсутствует ответственность за клевету.  Данная статья была внесена в УК в январе 2014 года регионалами (лишение свободы до 5 лет!) - один из 16 диктаторских законов! Через 2 месяца в результате   революции достоинства и протестов журналистов эту статью отменили.

      В 2016 году данную статью опять хотели "протащить" через парламент. В этот раз инициаторами уже были представители Блока Порошенко (БПП) - НЕ ПРОШЛО!!!

 

      Каспрук, как и любой гражданин Украины, согласно ст. 55 КУ, имеет право на судебную защиту и подать иск в суд за унижение чести и достоинства, дискредитацию личности и назначить сумму (в грн) за нанесённый моральный ущерб в виде материальной компенсации, а также потребовать публичного извинения в тот же способ, которым его оскорбили (унизили).

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Геннадий Геков

29 червня 2017 20:55