Каспрук побачив, що Михайлішин похитнувся

Каспрук побачив, що Михайлішин похитнувся

28.12.2012, 22:15

Депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук вважає, що позиції замісника мера у сесійній залі суттєво похитнулись, оскільки більшість зі спірних питань, винесених на розгляд сесії, прийнято не було: «З моєї подачі пропозицію про скасування заборони для приватизації приміщень у центрі Чернівців для партій і громадських організацій не прийняли. Так само не прийняли ряд скандальних земельних питань. Не можу уточнити по кому саме, але мова іде про людей, які стали на чергу у 2012 році».

Що ж до фінансування комунальної газети «Чернівці», то апетити її замовників задовольнили частково, повідомив в ексклюзивному коментарі «Ч» керівник фракції «Фронт Змін» Олексій Каспрук. «Прийнято рішення про виділення 700 тисяч гривень у 2013 році, з яких – 650 тисяч на утримання газети, а 50 тисяч – на передплату «соціально незахищеним верствам населення». Пропозицію Ростислава Білика про збільшення фінансування передплати на 400 тисяч депутати відхилили» – сказав депутат міськради.

Крім того, пан Каспрук, який ще вчора звинувачував замісника мера з «бандою» у корупційних діях, сьогодні підтвердив «Ч», що багатостраждальний кінотеатр ім. Миколайчука депутати у переліку таки знайшли. «Просто його виключили з переліку об’єктів культури і поставили десь окремо наприкінці списку. Багато депутатів не одразу змогли його відшукати» – зізнався «фронтовик».

Від себе зазначимо: саме з таких переміщень об’єктів у переліках і починаються приватизаційні скандали. Адже вчора порядок денний сесії був раптово доповнений питаннями про ліквідацію юридичної особи – Головного кінотеатру імені І.Миколайчука – та затвердження її ліквідаційного балансу, і обидва рішення були ухвалені. Оскільки пропозиція про створення бюджетної установи «Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука» так і не була втілена в життя, наразі законне право використовувати приміщення колишнього кінотеатру має лише… нічний клуб «Торнадо», чий договір оренди завершується у грудні 2014 року. Тобто його власник, депутат Чернівецької обласної і член виконкому Чернівецької міської рад Георгій Козьма, зробив ще один крок до отримання єдиного в місті приміщення, спеціально побудованого як кінотеатр.

Проте схоже, що подальші кроки в остаточному виведенні приміщення колишнього кінотеатру імені Миколайчука з власності громади більшість депутатів міськради планує робити непублічно. А тих, хто наважиться «винести сміття з Ратуші» – показово карати. Принаймні, вчора, під час розгляду питання «Різне», 32 міських обранці ухвалили безпрецедентне рішення (протокольне рішення №89/31): зобов’язати комісію з питань законності, прав людини, регламенту, депутатської діяльності та етики на своєму засіданні за участю представників ЗМІ розглянути поведінку та заяви депутата Олексія Каспрука… Як повідомили в секторі інформації та зв’язків із громадськістю міської ради, О.Каспрук неодноразово виступав на пленарних засіданнях сесії з інформацією, яка не відповідала дійсності, адже містила спотворені факти та цифри. Крім того, він розповсюджував її у засобах масової інформації.

Джерело: Місто Ч

1


КОМЕНТАРІ (5)

Він народився похитненим.

avatar

1111111111

28 грудня 2012 18:50

Олексію, невже думаєш, що твою облуду, боротьбу про людське око за місто, яке насправді радий би прибрати до рук (але своїх!!!) ніхто не розуміє?

avatar

Немезида

29 грудня 2012 12:24

зависть вредит здоровью. Предъявите претензии к своей маме, что она родила вас человеком без  чести, совести,и таким корыстным.  У вас в мозгах не укладывается, что существуют люди, которые действительно болеею за город и его жителей.

avatar

немезиде

29 грудня 2012 18:02

Його "похилило" через щоденно випите в барах та ресторанах. Жаль, коли у розумного тата син бовдур.

avatar

Ivan

29 грудня 2012 18:09

А шо у кабана розумний тато? Вперше таке чую. Якщоб кабан пив за своi горшi , а тож нiде грошей не платить. Ви бачили в якi ресторани вiн ходить?! А я бачив та чув що вже власники стогнуть вiд його походiв на дурничку. Цей ПОЦ ще i жадiбний такий виявився, все любить тiльки на халяву. А цi лохи оплачують!

avatar

Петро

29 грудня 2012 20:55