Каспрук підозрює  Михайлішина, Тимофеєва, Сірмана і Червінського у мазохізмі

Каспрук підозрює Михайлішина, Тимофеєва, Сірмана і Червінського у мазохізмі

27.12.2012, 13:03

 Бо нічим іншим, окрім мазохістського задоволення влади – персонально  Михайлішина, Тимофеєва, Сірмана і Червінського – депутат міської ради Олексій Каспрук не може пояснити, чому ці люди постійно стають на одні й ті самі граблі. Саме ці посадові особи відповідають за очищення міста в період зимової негоди, і саме ці люди вже другий рік поспіль роблять одну й ту саму помилку.

Спочатку виконком ухвалює рішення запастися на зиму сіллю, доручає контролювати це питання секретарю міської ради Віталію Михайлішину.  Фактично самому контролювати себе. А потім ці люди не виконують власне рішення.  Що це, як не мазохізм?

У мене є одне питання до цих посадовців: чому сіль в Чернівці завозять посеред зими? Так було минулого року, так є тепер.

Згідно з ухваленими рішеннями, запас солі в місті станом на вересень 2012 року мав становити 200 тонн, натомість снігопади і негоду обласний центр зустрів лише з 28 тоннами.

На своє звернення до секретаря міської ради депутат, за його словами, отримав формальну відписку.  Віталій Михайлішин пояснив, що все в місті добре.  Навіть попри нестачу людських, технічних і фінансових ресурсів місто і далі прибиратимуть від снігу.

Ось ми й хотіли, скликавши позачергову сесію міської ради, допомогти владі знайти ресурси, яких їй не вистачає. Проголосувати за виділення додаткових коштів на придбання пального, запропонувати залучити до розчистки вулиць безробітних тощо. Чергова сесія всі ці питання, можливо, розгляне. Але ж усі їх можна було закрити ще два тижні тому. І городянам не довелося б потерпати від наслідків негоди. Але нашу пропозицію влада традиційно проігнорувала, -  сказав депутат.

1